Информация за пресата

Редакция на JobTiger автобиография на една стъпка

вторник, 04 март 2008
Търсещите работа потребители на JobTiger вече могат да избират как да създадат своята online автобиография, тъй като е добавен още един режим за въвеждане и редакция на данните - на една стъпка.
 
Регистрираните потребители вече могат да въвеждат, редактират и изтриват информация от всички полета на автобиографията си, като ги отворят на една страница. Този начин значително улеснява и ускорява процеса на изготвянето на автобиографиите на сайта и поради това той се радва на засилен потребителски интерес.
 
Както и досега, при активиране на автобиографията си, потребителите ще имат възможност да й зададат статус “За търсене” и да я направят достъпна за част от регистрираните на сайта работодатели, с което увеличават многократно шанса си за намиране на желаната работа.
Досегашният режим за редакция на автобиографията “стъпка по стъпка” също е запазен, а потребителите могат да променят двата режима по всяко време според предпочитанията си.
 
Напомняме Ви, че автобиографиите, изготвени на сайта, са достъпни, както в стандартния за JobTiger формат, така и в европейски формат.
Назад
ITCD