Информация за пресата

Семинар въвежда младите мениджъри в света на иновациите

понеделник, 10 юни 2013
Innovate or die е темата на втория семинар за иновации, насочен към младите, креативни и успешни мениджъри в България. Събитието ще се състои на 13-ти юни в конферентната зала на х-л „Кемпински Зографски“. На него ще бъде дадено и началото на конкурса Innovation Challenge 2013, организиран от рекламна агенция Market Trend, с подкрепата на JobTiger.

Проф. Стелиос Кехаяс, преподавател в Executive MBA програмата на City College - част от University of Sheffield, ще въведе гостите на Innovate or die в света на иновативните бизнеси, които се интересуват от креативни практики и иновации.
Семинарът ще събере на едно място представители от различни сфери на бизнеса, които се стремят да надскочат зададените бизнес модели и да създадат нови. Те ще имат възможност и да се включат в предизвикателството Innovation Challenge, с което могат да спечелят стипендии за Executive MBA програмата на престижния CITY College на обща стойност 30 000 евро.

Победителят от първото издание на конкурса, управителят на embrioо Рени Попчева, също ще присъства и ще консултира участниците в проекта, при изявен интерес от тяхна страна. Информация за записване на семинара и регистрация за конкурса е достъпна на: www.innovation-challenge.org , както и на фейсбук страницата: http://www.facebook.com/InnovationChallengeBG

Повече за Innovation Challenge:

За участие в Innovation Challenge, кандидатите трябва да подготвят проект, свързан с иновация, която са въвели или възнамеряват да въведат в своята организация. Важно условие е иновацията да има реално (или очаквано) въздействие върху производителността на организацията.

Иновацията в Innovation Challenge може да бъде в сферата на продукти, услуги, процеси, организационна структура, технологии, верига на доставки, хора, производство и др.
www.innovation-challenge.org


Назад
Zaplatomer Banner