Информация за пресата

Стартира втори обучителен семинар за Награда Empower

вторник, 02 март 2010
Вторият обучителен семинар от конкурса за награда Empower ще се проведе на 11 март 2010 г, от 18:00ч. в зала 6 на НДК, пл. "България" № 1. Тема на месечната срещата е: "Как да изградим екип от световно ниво и Kак да разработим печеливш бизнес план". Презентатори на семинара са: Васил Терзиев - изпълнителен директор на "Телерик" АД, Ивайло Славов - генерален директор на "Адеко България" ЕООД, Станислав Сираков - изпълнителен директор на "Бизмарт Кредит" АД и Томас Хигинс – председател на Фондация "Empower United". Модератор на семинара е Светлозар Петров – управител на JobTiger.bg.

До май 2010 участниците, които имат желание да научат повече за предприемачеството, могат да участват в откритите обучителни месечни семинари с гост лектори изявени бизнес лидери и експерти. Семинарите ще помогнат на младите предприемачи да структурират своите идеи и да ги оформят в бизнес план. На тези събития ще се проведат дискусии на теми като финансиране, сформиране на екип, ефективен маркетинг и продажби, и други теми, които ще помогнат на участниците при подготвянето на бизнес плановете за конкурса. Крайният срок за подаване на кандидатурите е 1 юни 2010 г.

Наградата Empower за изключителни млади предприемачи, се организира от фондация Empower United с подкрепата на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма. Общите условия и документите за участие в най-голямото национално състезание за бизнес идеи на млади хора, са вече достъпни на сайта на фондация Empower United – www.empower.bg.

Наградата Еmpower е наследник на най-добрите практики на наградата "Най-добър млад предприемач", организирана от Българо-американския инвестиционен фонд в продължение на 13 години. Програмата се провежда с подкрепата на Фондация Моторола, Си Ем Ес Камерън Маккена, AES (Ей И Ес) и Екобулпак. Организационни партньори на Наградата Empower са JobTiger, Центъра за предприемачество и управленско развитие (СЕЕD),Асоциацията за подпомагане на академичната общност (АПАО) и Маркетор. Медийни партньори на инициативата са вестник Дневник, Дневник.бг, Дир.бг и телевизия EBF.

Empower United е нестопанска организация, чиято мисия е да създава възможности за българските граждани и компании да реализират пълния си потенциал. Тя обединява съмишленици с богат опит и фокус върху най-добрите световни практики и новаторски методи в полза развитието на лидерските и предприемачески умения и професионалната квалификация в България.

За повече информация, моля обърнете се към:
Светла Стоева
Фондация Еmpower United
тел. 819 4571
office@empower.bg
Назад
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner