Информация за пресата

Стартира записването за безплатния курс по „Програмиране с Java” за младежи

понеделник, 23 март 2015
София – 23 март 2015 г.

Технически университет - Варна и Samsung, с подкрепата на JobTiger и The Business Institute, организират безплатен курс по "Програмиране с Java" за младежи.

Обучението е изцяло практическо, насочено към надграждане на уменията по обектно ориентирано програмиране на студентите, използвайки Samsung технологиите. По време на курса, ще се работи и за развитието на предприемаческите умения и знания за бизнес развитие на курсистите. Също така, те ще придобият знания за това как да планират своята професионална кариера.

Лектори в курса ще бъдат доказали се професионалисти от Musala Soft, The Business Institute и JobTiger, както и гост-специалисти от други компании.

По време на обучението, всеки от младежите ще има възможността да създаде прототипно приложение, което да демонстрира последователно новонаучените неща. Освен че ще надградят техническите си и бизнес познания, с всеки от младежите ще се проведе и персонално кариерно консултиране.

В края на курса, участниците, успешно преминали обучението, ще получат сертификат от Технически университет - Варна. Освен това, курсистите ще бъдат препоръчани на подбрани работодатели, търсещи специалисти в областта на програмирането с Java.

Курсът по „Програмиране с Java“ стартира на 18 април 2015 г., а желаещите да се включат могат да кандидатстват до 5 април. Повече информация за курса може да научите тук: http://www.jobtiger.bg/innovation-center-varna/..

Курсът по „Програмиране с Java“ е част от програмата "Innovation Lab" на Samsung, чрез която компанията създава практически курсове за студенти, благодарение на които младежите подобряват дигиталните си умения, придобиват квалификация в отделна технологична област и се подготвят за бъдещата си реализация на пазара на труда. Всички курсове от тази програма се провеждат в Лабораториите за иновации на Samsung.


За JobTiger
JobTiger.bg е HR компания и кариерен сайт. Компанията стартира през 2000 г. като оператор на първия кариерен сайт в България. Фирмата предлага и развива нови възможности на пазара на труда в България с твърдото убеждение, че всеки може да изгради кариера, чрез която да реализира своя пълен потенциал. След повече от 14 години опит и международно ноу-хау JobTiger има над 26 000 клиента и контакт с повече от 325 000 търсещи работа в цяла България – от студенти и талантливи млади хора до опитни професионалисти и мениджъри.

За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтери, медицинско оборудване, мрежови системи и полупроводници и LED решения. Водещи сме и в пространството на Internet of Things, както и в нашите Digital Health и Smart Home инициативи. За нас работят 307 000 души в 84 страни с годишни продажби от US $196 милиарда. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален сайт www.samsung.com и официален блог global.samsungtomorrow.com.

За допълнителна информация може да се свържете с екипа на JobTiger:
T: +359 2/ 49 180 00
E: office@jobtiger.bg
Назад
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner