Pressreleases

Тигрица от Софийския зоопарк намери своя тигър

Tuesday, 03 October 2006
JobTiger се включи в подкрепи благородните цели на Екологичният научно-образователен център към “Зоопарк – София”, като осинови тигрицата Глезла от Софийския зоопарк.

Тигрицата живее в нова самостоятелна сграда, в клетката й са изградени лежанки и басейн, които са декорирани с изкуствени скали и допълнителни елементи, наподобяващи естествената среда на животното. Тигрицата Глезла е отгледана от служителите на центъра, възрастта и е 9 години и е включена активно в образователната дейност на центъра.

Като продължение на осиновяването JobTiger инициира кампания сред бизнеса за допълнителна подкрепа на центъра, която скоро ще даде своите първи резултати.

Екологичният научно-образователен център към “Зоопарк – София” е създаден през 1998 година с цел да провежда образователна, популяризаторска и научна дейност в зоопарка и за животните в природата.

JobTiger.bg е водещият български сайт за търсене и предлагане на работа. Осиновяването на тигрицата Глезла и кампанията за подкрепа на Софийския зоопарк са част от социалната програма на компанията. Основните социални инициативи на Джобтайгър са насочени към професионалното развитие на младите хора: ежегодният форум “Кариери”, стипендията JobTiger, отворените обучения за студенти “Започни кариерата си с JobTiger и ...” и участие в създаването и подпомагане работата на университетски кариерни центрове.
Back
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner