Информация за пресата

Успешно приключиха „Дни на кариерата” 2011

четвъртък, 24 ноември 2011
На 12 октомври 2011г. и 23 ноември 2011 в ИНТЕРПРЕД – СТЦ София се проведоха специализираните"Дни на Кариерата". Първото събитие беше посветено на секторите IT, Телекомуникации, BPO, а второто на секторите Финанси, Застраховане, Маркетинг и Продажби, и Обслужване на клиенти.

В „Дни на кариерата” участваха 50 водещи компании и бяха посетени от над 1000 студенти и млади специалисти.

Компаниите предлагаха отворени позиции за стаж и работа и даваха подробна информация на студентите какви са необходимите качества за съответните позиции. Специалисти подбор от JobTiger консултираха и даваха съвети на посетителите относно тяхната кариера и кариерно развитите.

За първи път се проведе семинарна програма с уъркшопи и решаване на казуси, подготвени от компаниите-участници. Компаниите презентираха проблеми от реалния бизнес, които предизвикаха голям интерес сред студентите.

Екипът на JobTiger организира уъркшоп на тема „Как да се продаваме?”. В него чрез игри и дискусии студентите научиха как изглеждат в очите на другите и кои са техните силни страни. За най-смелите имаше награди.

Томбола с награди за посетителите беше другото нововъведение, пожънало голям успех. Раздадоха се над 50 награди: MP3player, принтер HP Deskjet 1000, мобилен телефон LG GD 510, безплатни обучения и пропуски за конференции.

Информация за компаниите, които участваха, и семинарната програма можете да намерите на:

Първата среща: IT, Телекомуникации, BPO – www.JobTiger.bg/IT.

Втората среща: Финанси, Застраховане, Маркетинг, Продажби и Обслужване на клиенти - www.JobTiger.bg/Business
Назад
ITCD