Pressreleases

Започни кариерата си с JobTiger и Happy - първо отворено обучение във Варна

Monday, 17 January 2005
На 19 януари 2005 г. във Варна, oт 14 часа в зала 122 на Икономически Университет - Варна, бул. "Княз Борис I" 77, JobTiger и Happy ще организират първия във Варна отворен семинар "Започни кариерата си ...". На него младите хора ще получат практически умения, които да им помогнат при кандидатстване и постъпване на работа. Това е уникална инициатива, в която представители на бизнеса си подават ръка, за да се запълни една празнина в обучението на младите хора, която съществува в момента.
Водещи лектори ще са специалисти с богат опит в тази област.
Обучението е безплатно за участниците.

След успешния старт на инициативата в София и големия интерес, който тя предизвика, "Започни кариерата си с JobTiger и Happy" е първото от поредицата уникални отворени обучения, което се провежда извън столицата. Обученията ще се провеждат веднъж месечно и с участието и подкрепата на различни големи български фирми.

Нуждата от организирането на тези семинари, както и форматът и съдържанието им, са пряко следствие от опита на JobTiger в провеждането на ежегодните форуми "Кариери", както и на опита на партньори на компанията при наемането на млади хора. Големият интерес, който предизвикаха досегашните издания на отворения семинар, затвърди убеждението на двете компании за необходимостта от такава инициатива.

Най-голямата българска верига ресторанти ХЕПИ, която навърши 10 години, е позната не само във Варна, но и в повечето големи градове на страната, както и в Испания. За десет години съществуване марката ХЕПИ успя да се наложи и да се превърне във фактор на българския пазар.
Персоналът на “Хепи" ООД е разнороден, но е високо квалифициран, с голям опит. При непрекъснатият стремеж на фирмата към постигане на високо качество на предлаганите услуги, “Хепи" ООД разчита изцяло на помощта на високо квалифицирания си персонал.
Ръководството на фирмата се грижи за развитието и повишаването на квалификацията на своите служители.

В областта на цялостната политика за развитие и управление на човешките ресурси, ръководството на Хепи изхожда от позицията, че персоналът е най-ценното богатство и е гаранция за успешна дейност.

JobTiger.bg e първият професионален български уеб сайт за набиране на персонал и освен организатор на ежегодния форум "Кариери", подпомагащ професионалната реализация на студенти и дипломирали се млади хора, подкрепя множество други инициативи, свързани с младите хора и развитието на пазара на труда.
Back
ITCD