Чушка ЕООД
Организатор на събития
Blagoevgrad
hourly bases

Организатор на събития

Blagoevgrad hourly bases

Job Description

Ние сме необичайни и страшно мотивирани да превземем сърцата на хората в града :) Категоризираме себе си като доста социално насочени персонажи и интересни личности :)

Трябва ни човек, който да е самостоятелен и комуникативен...да умее да привлича потенциални клиенти и му доставя удоволствие да общува с хора. Позицията е подходяща за тези, които обичат да се занимават с доста неща и харесват да бъдат постоянно заети. Заплащането е спрямо постигнатите резултати, но е доста мотивиращо. Позицията е без фиксирано работно време, вие сами преценявате колко и кога да работите.


Отговорности: Набиране и организиране на групи от хора за нашите събития (рисуване и вино) в град София и/ или Благоевград (и региона)

Ако се разпознавате в тази обява изпратете ми кратко описание за вас (не държа на автобиография или портфолио, просто няколко думи за вас + телефон) на електроната ни поща : kostadinova.dilyana@gmail.com

Не се сработвам добре с мързеливи и демотивирани хора, които винаги намират за какво да се оплакват и мрънкат непрекъснато. Искам да общувам с готини и амбициозни, млади хора :)

ITCD