Инженер - строителен надзор
други в България
длъжност на пълно работно време

Инженер - строителен надзор

други в България длъжност на пълно работно време

За нас

Компанията е основана през 2002 година и от 2004 година се занимава със строителен надзор и дейности по кадастъра. В момента има 11 служители на трудов договор. Работим на територията на цялата страна. Годишно организираме и провеждаме около 150 държавни приемателни комисии. Повечето обекти са групирани в южна България - районите на София, Пловдив и Бургас, но имаме доста обекти и действащи договори в района на Русе, Ловеч, Враца. Има служители, които работят от дома вече близо 4 години и други, които са с работни места в офис в Пловдив.

Отговорности

Служителят отговаря за наличието на пълна и точна документация в съответствие с изпълнените дейности на строежа, взаимодействие с контролни органи и участници в строителния процес.

Изисквания и необходими умения

Изисквания - магистърска степен в областта на инженерните науки (свързани със строителството - технолог, електро инженер, ВиК, ОВК, геология и хидрология, пожарна безопасност, конструкции, геодезия или подобни). Не е задължително условие да имате опит. Шофьорската книжка е задължителна - категория В.
Умения - работа с компютър, ползване на интернет, активен шофьор.

Ние Ви предлагаме

Динамична, отговорна и разнообразна работа с документи, контролни органи, проектанти, строители и възложители на строителни обекти. Обучение в работна среда. Служебна карта за мобилен телефон.
Ежегодно договаряне на месечното възнаграждение. Добавка към месечното възнаграждение - ваучери за храна в максимално допустимия по закон размер.
VCD