Детегледач/ка/учител, с френски език
гр. София
длъжност на непълно работно време
От 500 до 1000 лв.

Детегледач/ка/учител, с френски език

гр. София длъжност на непълно работно време От 500 до 1000 лв.

За нас

Агенция "АБЕЦЕ Комюникейшън" търси детегледач/ка/учител за дете на 2 година и 3 месеца, владееща френски език, за свои клиенти - майка и дъщеря (българи), живеещи в София, кв. Княжево, в непосредствена близост до предпоследната спирка на трамвай №5.

1.Работно време:
- От понеделник до петък, от 17.00 до 20.00 ч.
- Необходимо е кандидатът да има възможност да нощува в дома на семейството 2-3 пъти месечно, за 1 или 2 дни (когато майката на детето е в командировка).


Агенция "АБЕЦЕ Комюникейшън" притежава лиценз за извършване на посредническа дейност № 2265 от 03.05.2017 г.

Отговорности

- Почасови грижи за момиче на 2 година и 3 месеца, което посещава детска градина - 17.00 ч - приготвяне на храна на детето; 17.45-18.00 ч - взимане на детето от детска градина и занимания с него навън или у дома до прибирането на майка му. Детската градина се намира в съседния двор на дома на семейството.
- Не се изисква извършване на домакинска работа.

Изисквания и необходими умения

- Задължително е кандидатът да владее френски език и да общува с детето на френски (детето познава езика).
- Документи за кандидатстване: Автобиография и актуална снимка;

Ако това предложение Ви е заинтригувало, моля изпращайте автобиография, актуална снимки и препоръки, ако са налични. Само одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю в агенцията. Агенцията НЕ ИЗИСКВА такса от кандидатите за работа. Всички данни, предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор.

Ние Ви предлагаме

- Заплащане от 10.00-12.00 лв. на час, заплащане - по договаряне за нощните смени и поемане на транспортните разходи на детегледач/ката.

Информация за контакт

Телефон: +359 888617941

VCD