СИНЕКТИКА ИНТЕР РЕКРУТМЪНТ ООД
Инженер технолог
Чирпан
full-time
Between 2000 and 3000 bgn

Инженер технолог

Чирпан full-time Between 2000 and 3000 bgn

About us

Нашият клиент „Бъдещност“ АД , гр. Чирпан е модерно, развиващо се предприятие за проектиране, производство и продажби на хидравлични разпределители и компоненти с над 100г. история. Над 80% от продукцията на предприятието се изнася извън страната. Фирмата доставя хидравлично оборудване в Европа, Южна и Северна Америка, Близкия Изток, Австралия и Нова Зеландия. във връзка с разрастването си предприятието търси:
Инженер / технолог корпусен участък /фрезови центри/

Предложението е валидно за кандидати от цялата страна, като се предлага съдействие и поемане на разходи за преместване, пътни разходи.

Responsibilities

Проектира технологичен процес при многостранна обработка на корпусни детайли върху обработващи центри .

Следи целия технологичен процес, контролира спазването на технологията на производството и работата на оборудването, инструментите, екипировката и приспособленията.

Извършва валидиране на промените в производствените процеси и инструменталното оборудване.

Създава програми за обработване на корпусни и ротационни детайли върху обработващи фрезови центри с управление Mazatrol, Fanuc; /Хоризонтални четириосни центри, вертикални четири и пет осни обработващи центри/

Съставя технически задания за конструиране на нестандартна инструментална екипировка и приспособления.

Настройва и програмира специализирани цифрови машини ЦПУ за изработване и на нестандартна екипировка, детайли и приспособления за механична обработка

Requirements and necessary skills

•Висше образование – машинен инженер или друга подходяща специалност. Предимство е специалност "Студена обработка на метали
•Професионален опит като технолог минимум 2-4г.
•Умения за работа с CAD/CAM системи Solid Works , Esprit
•Познаване на ISO 9001:2008 или друг необходим стандарт за качество

We offer

Възможност за професионална реализация и развитие във стабилна, водеща в своя бранш компания, поставила си амбициозната цел да работи на световно ниво изцяло за износ. Отлична работна атмосфера и условия на труд.
Много добро възнаграждение, съответстващо на отговорностите на позицията и социален пакет, който включва поемане на транспортни и квартирни разходи.
Заплата от 2200 до 2700 BGN (Бруто)

Ако проявявате интерес към нашето предложение, моля изпратете автобиография. Всички кандидати, одобрени по документи ще бъдат поканени на интервю.
Всички документи ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност и подлежат на специален режим на защита, съгласно ЗЗЛД.


СИНЕКТИКА ИНТЕР РЕКРУТМЪНТ -лиценз № 2221 от 2017г. МТСП

Contact Information

Phone: 02 873 95 94

VCD