Международни шофьори с категория С+Е
гр.Пловдив / България
длъжност на пълно работно време

Международни шофьори с категория С+Е

гр.Пловдив / България длъжност на пълно работно време

За нас

Във връзка с дейността на дружеството, компания „БЛУ ОУШЪН ГРУП“ ЕООД търси да назначи отговорни и лоялни международни шофьори.

Отговорности

УСЛОВИЯ ЗА РАБОТА ИЗЦЯЛО ПО РЕГЛАМЕНТ:

- Всички шофьори ще получат конкретен маршрут, който трябва да спазват. При никакви обстоятелства не трябва да правят обходни маршрути, освен ако не са информирани от централата.
- Всички камиони имат камери за видеонаблюдение, разположени в кабината, както и извън нея. Шофьорите ще отговарят за проверката на товарното отделение и неговото запечатване.
- Камионите разполагат с GPS система, която следи маршрута на шофьорите и проверява скоростта на моторно превозното средство по всяко време.
- Всички камиони ще бъдат технически проверени преди да бъдат предоставени на шофьора. Шофьорите трябва да проверяват камионите преди да започнат и след като завършат работа.
- На всички водачи, които нарушават условията на договора, договорът ще бъде прекратен без предизвестие.
- Стриктно спазване на часовете за шофиране и почивка.

Изисквания и необходими умения

Ако Вие сте отговорна личност и имате категория C+E, можете да кандидатствате за позицията. Международни шофьори с минимум три годишен опит в дълги пътувания.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТИТЕ:
- Категория C+E;
- Умения за работа с документи за международен транспорт;
- Умения за работа с навигационна система и познания за пътни такси и устройства за плащането им;
- Познания за устройството на влекача и ремаркето, за укрепване на товара;
- Отговорност и организираност.
- Ако сте работели преди това в транспортна фирма, препоръка от работодателя е в плюс.

Ние Ви предлагаме

- На шофьорите ще бъде гарантиран договор за 1 година Първите 3 месеца визата е безплатна. Ако са добри, ще получат по-дълги договори до 2 години (1+1 година?) Това е във връзка с неясните разпоредби и задължения относно издаването на визи.
- Много добри условия на труд с навременно и коректно заплащане. Стабилна и сигурна фирма, която ще ви даде възмжоност не само да работите, но да разгърнете и личностния си потенциал.
- Заплата 3 000 GBP (паунда) Нето + до 50 (паунда) пътни, в зависимост от продължителността на пътуването. Трудов договор и осигуровки за сметка на работодателя. Пет дневна работна седмица.
- Те ще получат 3 месеца безплатно настаняване, след което ще им помогнем с разумно достъпен вариант за жилище, който не е сравним с традиционния ценови пазар на недвижими имоти.
- Оборудвани камиони, съответстващи на най-съвременните европейски стандарти. Най-модерни технологии, в улеснение на ежедневната работа на шофьорите.
- Всеки четири седмици те ще получават една седмица отпуска /платена/, но ако шофират през това време, ще получат двойно заплащане.
- Поемане на разходите по транспорт до Англия и настаняването в квартирите, за сметка на работодателя. Също така се поемат разходите по обработка на документите и издаване на визи за сметка на работодателя, за първите 3 месеца.
- Изградена гъвкава комуникационна система и мобилна група за подкрепа

Информация за контакт

Телефон: +359 876998993

JobTiger Banner