Facebook маркетинг специалист на стаж
гр.София
стаж на пълно работно време

Facebook маркетинг специалист на стаж

гр.София стаж на пълно работно време

Описание на позицията

Franchisng BG търси Facebook маркетинг специалист на стаж за Optimystica.

Колко пъти сте попадали на обяви, на които дори не сте кандидатствали, защото пише, че изисква 2 или 3 години стаж? Колко пъти са Ви отказвали позицията, защото е избран кандидат с повече стаж и умения? Колко пъти сте си мислили, че няма как да съберете стаж без да работите, но работодателите търсят само служители с опит?
Знаем колко трудно може да бъде и затова Ви даваме възможността да натрупате стаж! Работата може и да звучи сложна, но ние сме се погрижили за Вас. Липсата на опит е много добра възможност за Вас да се научите на най-ефективните техники и похвати, включени в обучението на всеки служител от компанията.
Ние сме Optimystica. Извели сме над 3000 страници от 350 сайта на Първо място в Google, а Facebook рекламата, която правим за тях, излиза само по 2-3 долара на продажба. Optimystica е на първо място в класирането на SEO фирмите в България. Ние знаем къде може да скриете труп. И това става на втора страница в Google!.

Ако искате да се научите:
- Как да създавате и публикувате съдържание на фирмени Facebook страници с различна тематика;
- Как да създавате разнообразни рекламни кампании с цел постигане на предварително заложени цели;
- Как да подбирате подходящи изображения за публикации;
- Как да създавате и управлявате бизнес инструменти за рекламиране във Facebook ;
- Как да създавате месечен отчет за постигнати резултати и предложения за оптимизиране на рекламния бюджет;

Стажът е платен, като продължителността му е два месеца.

Когато започнем съвместна работа, Вие ще се запознаете с нас – Милена, Диляна, Камелия, Влади, Чочо, Ради, Живко, Момчил, Диана, Боян, Тео, Любо, Дени, Светльо, Иво, Васко, Илиана, Мариан, Жоро, Яна и Ясмина. Тогава сами ще разберете кой от нас е проджект мениджър, SEO оптимизатор, копирайтър, програмист, web developer, специалист в социалния маркетинг, търговски представител и консултант.

Ако позицията представлява интерес за Вас, може да изпратите вашата кандидатура!
Конфиденциалността е защитена по ЗЗЛД!
Franchisng BG притежава безсрочен лиценз за подбор на персонал, издаден от Националната Агенция по Заетостта с №2325/16.08.2017.

Информация за контакт

Телефон: 0885794095

JobTiger Banner