Атлантис Монтаза България ЕООД
Тръбари, Заварчици на Аргон(141), Монтажници за метални детайли
Burgas, Plovdiv, Sofia, Sofia Region, Varna
full-time
Between 4000 and 5000 bgn

Тръбари, Заварчици на Аргон(141), Монтажници за метални детайли

Burgas, Plovdiv, Sofia, Sofia Region, Varna full-time Between 4000 and 5000 bgn

About us

Фирма AMB Navale, със седалище и производствени мощности във Франция е част от AMB Holding, който е създаден през 2006 година, с основен предмет на дейност производство и монтаж на тръбни системи и метални фундаменти и конструкции за корабостроителната индустрия.

Responsibilities

Очакваме и търсим отговорни хора, които имат опит в съответната сфера, който да им позволява да извършват свободно и безпроблемно дейностите, които са свойствени за професията им. Това е минимумът, от който се нуждаем. А за всеки резултат над минимума за съответната професия, ръководството на фирмата ще предложи съответното допълнително възнаграждение.

Requirements and necessary skills

Във връзка с увеличаване обемите на монтажните дейности на терен, се нуждаем от отговорни, мотивирани и позитивни нови попълнения към нашия колектив, които да притежават професионални умения от някоя от следните групи:
Ref W01: Заварчик Аргон на тръби (метод 141)
Ref PFS01: Тръбар-изометрист, който да умее да борави с тръбарски чертежи(изометрии) и да определя точни координати по чертеж, за да извърши точен монтаж на тръбните линии.
Ref PFJ02: Помощник-тръбар, който да има изградени трудови навици, да умее да си служи с електрожен(метод 111), за прихващане на тръби и опори; да умее да си служи с ъглошлайф, за рязане на винкели за опори, за рязане на тръби, за изработване на фаски; да умее да работи в екип с водещия тръбар и да изпълнява внимателно и отговорно заданията му; да има желание да овладее разбирането на тръбарските чертежи, за да може да еволюира до водещ тръбар( което, разбира се, ще се отрази и на заплащането).
Ref M03: Монтажник на фундаменти, помпи, парапети, циркулационни модули( по чертеж)

We offer

-Френски трудов договор на пълно работно време
-Платен годишен отпуск върху пълната френска заплата, като транспорт+ гориво за ваканциите до България и обратно са осигурени от фирмата.
-Настаняване за сметка на фирмата(ИЗЦЯЛО- сметки за ток, отопление, вода) във ведомствени квартири, намиращи се в централна градска част, светли и просторни, с хол, кухня и пълно оборудване.
- Транспорт до работа и магазини с нови и комфортни пътнически микробуси(платен от фирмата).
-Дневна сума за храна( в работни дни).
-Работно облекло и лични предпазни средства.
-Редовно заплащане, чрез банков превод.
-Заплащането е на час, варира в диапазона 8,76-14 евро нет, като ставката се договаря с ръководството преди започване на работа и зависи от професията и производителността на служителя.
-Бонуси при добри резултати- през 2021 година имаше 2 акции на разпределение на бонуси.
-Възможност за гъвкави конфигурации на ангажираност на база 3 и 6 месечен престой за утвърдени специалисти в съответната професия.

В случай, че нашите предложения представляват интерес за Вас, моля не се колебайте да изпратите ваша автобиография на посочения адрес на електронна поща.
Ще се свържем непременно с одобрените кандидати.

Contact Information

Phone: 052603434

JobTiger Banner
JobTiger Banner