Тръбари, Заварчици на Аргон(141), Монтажници за метални детайли
Бургас, Варна, Пловдив, Софийска област, София
длъжност на пълно работно време
От 4000 до 5000 лв.

Тръбари, Заварчици на Аргон(141), Монтажници за метални детайли

Бургас, Варна, Пловдив, Софийска област, София длъжност на пълно работно време От 4000 до 5000 лв.

За нас

Фирма AMB Navale, със седалище и производствени мощности във Франция е част от AMB Holding, който е създаден през 2006 година, с основен предмет на дейност производство и монтаж на тръбни системи и метални фундаменти и конструкции за корабостроителната индустрия.

Отговорности

Очакваме и търсим отговорни хора, които имат опит в съответната сфера, който да им позволява да извършват свободно и безпроблемно дейностите, които са свойствени за професията им. Това е минимумът, от който се нуждаем. А за всеки резултат над минимума за съответната професия, ръководството на фирмата ще предложи съответното допълнително възнаграждение.

Изисквания и необходими умения

Във връзка с увеличаване обемите на монтажните дейности на терен, се нуждаем от отговорни, мотивирани и позитивни нови попълнения към нашия колектив, които да притежават професионални умения от някоя от следните групи:
Ref W01: Заварчик Аргон на тръби (метод 141)
Ref PFS01: Тръбар-изометрист, който да умее да борави с тръбарски чертежи(изометрии) и да определя точни координати по чертеж, за да извърши точен монтаж на тръбните линии.
Ref PFJ02: Помощник-тръбар, който да има изградени трудови навици, да умее да си служи с електрожен(метод 111), за прихващане на тръби и опори; да умее да си служи с ъглошлайф, за рязане на винкели за опори, за рязане на тръби, за изработване на фаски; да умее да работи в екип с водещия тръбар и да изпълнява внимателно и отговорно заданията му; да има желание да овладее разбирането на тръбарските чертежи, за да може да еволюира до водещ тръбар( което, разбира се, ще се отрази и на заплащането).
Ref M03: Монтажник на фундаменти, помпи, парапети, циркулационни модули( по чертеж)

Ние Ви предлагаме

-Френски трудов договор на пълно работно време
-Платен годишен отпуск върху пълната френска заплата, като транспорт+ гориво за ваканциите до България и обратно са осигурени от фирмата.
-Настаняване за сметка на фирмата(ИЗЦЯЛО- сметки за ток, отопление, вода) във ведомствени квартири, намиращи се в централна градска част, светли и просторни, с хол, кухня и пълно оборудване.
- Транспорт до работа и магазини с нови и комфортни пътнически микробуси(платен от фирмата).
-Дневна сума за храна( в работни дни).
-Работно облекло и лични предпазни средства.
-Редовно заплащане, чрез банков превод.
-Заплащането е на час, варира в диапазона 8,76-14 евро нет, като ставката се договаря с ръководството преди започване на работа и зависи от професията и производителността на служителя.
-Бонуси при добри резултати- през 2021 година имаше 2 акции на разпределение на бонуси.
-Възможност за гъвкави конфигурации на ангажираност на база 3 и 6 месечен престой за утвърдени специалисти в съответната професия.

В случай, че нашите предложения представляват интерес за Вас, моля не се колебайте да изпратите ваша автобиография на посочения адрес на електронна поща.
Ще се свържем непременно с одобрените кандидати.

Информация за контакт

Телефон: 052603434

JobTiger Banner
JobTiger Banner