Администратор на специализиран софтуер
Work from home
free-lancer

Администратор на специализиран софтуер

Work from home free-lancer

Job Description

Optimysticа е водеща компания в една от най-бързо развиващите се сфери в бизнеса – именно IT услугите. От 2006 г. Optimysticа извежда сайтовете на клиентите си на първо място в Google, с цел да увеличат значително продажбите си.

Оptimystica е помогнала на над 300 компании, да се изкачат на челни места в най-голямата търсачка в света Google, превръщайки ги в най-влиятелните фирми в интернет за техния бранш.
Ако сте амбициозни, позитивни, ориентирани към резултатите и искате да сте част от динамична компания, развиваща се в сферата на дигиталния маркетинг, станете част от екипа на Optimystica!

Във връзка с разширяването на екипа на компанията, търсим администратор на специализиран софтуер.

Не се притеснявайте, ако не знаете нищо за сферата, защото ние сме Ви подготвили обучение! Наш колега оптимизатор ще Ви отдели необходимото време и ще ви обясни всеки един детайл от процеса, и работата, за да нямате въпроси. А ако имате, всички ние сме винаги насреща, за да Ви помагаме! Единственото, което се изисква от Вас, е желание да се научите на нови неща и смелост да се сблъсквате, и преодолявате различни предизвикателства, като работа с нов софтуер или задача с конкретен срок за изпълнение.

Освен обучение, огромно поле за развитие и ценни знания, ние Ви предлагаме и:

- Възнаграждение, обвързано с Вашата продуктивност;
- Възможност за кариерно развитие;
- Дългогодишен, сплотен екип от професионалисти, които знаят как да си вършат работата ефективно!

Ще се свържем само с одобрените по документи кандидати.
Конфиденциалността е гарантирана по смисъла на ЗЗЛД на Република България!

Franchising BG притежава и лиценз за подбор на персонал, узаконен от Националната Агенция по Заетостта с №2325/16.08.2017

Contact Information

Phone: 0885794095

JobTiger Banner
JobTiger Banner