ПРОВАЛВЕ EООД
5 - 10 служителя Apply See employer
Инженер-търговец (Sales Engineer)
Варна
full-time
Between 1500 and 2000 bgn

Инженер-търговец (Sales Engineer)

Варна full-time Between 1500 and 2000 bgn

About us

ПРОВАЛВЕ (PROVALVE) е търговско дружество, специализирано в областта на индустриалните арматури (industrial valves), помпи (pumps), тръби (pipes), фитинги (fittings) и друго тръбопроводно оборудване (pipeline equipment). Основано е през м.10-2002 г. Клиенти на фирмата са най-големите предприятия на България от енергетиката, химическата промишленост, минната, циментовата, фармацевтичната, хранително-вкусовата промишленост, морското дело и пр.

Responsibilities

Ежедневната работа включва изготвяне на технически оферти към крайни български клиенти (заводи), кореспонденция на английски (и/или немски) език по е-мейл с външни доставчици от цяла Европа, но също и от Турция, Русия, Китай, Южна Корея, Индия, САЩ, Канада и др., работа с каталози и ценови листи на много външни производители на тръбопроводно оборудване. Също така се правят и посещения на български клиенти за презентиране на определени изделия. Кандидатът трябва да има умения за поддържане на контакти с много хора едновременно (в т.ч. по телефона, по е-мейл или факс).

Requirements and necessary skills

Подходящият кандидат трябва да има висше техническо образование (механо-специалност). Изискват се добри познания по английски език (писменно и говоримо). Познания и по немски език са предимство! Шофьорска книжка кат.Б или по-висока е задължителна. Умения за работа под MS Windows (XP, 7, 8...10) с MS Office (предимно Word и Excel) и Adobe Acrobat.

We offer

Работното време е от 09.00 до 18.00 часа в офиса на фирмата във Варна. По КТ се полага 20-дневен платен отпуск. В събота, неделя и по празници не се работи.

Обявената заплата е основна по трудов договор, от която се правят удръжки за сметка на работника съгласно КТ. Според реализираните продажби и положените усилия се получават и допълнителни бонуси. За реализирани големи сделки (договори) се получават и специални индивидуални премии! Има и командировки в чужбина (в т.ч. посещения на технически панаири, инспектиране на доставчици и др.).
JobTiger Banner
JobTiger Banner