Оптимистика България ООД
SEO оптимизатор на стаж
гр. София
full-time internship position

SEO оптимизатор на стаж

гр. София full-time internship position

Job Description

Вероятно сте тук, за да си търсите работа. Но сигурни ли сте, че това, което всъщност търсите, е точно работа? Може би търсите смисъл на живота си? Или искате да научите нови неща, за които дори и не сте подозирали, че ще успеете да овладеете? Неща, които са много повече от работа! Защото ние търсим точно такива, като теб.

Търсим нашия нов SEO оптимизатор! Независимо дали имате опит, или не, ние сме готови да инвестираме във Вашето обучение и да Ви превърнем в един от най-добрите в областта. Но може би част от Вас, които не са толкова запознати със сферата, сигурно се питат кои сме ние? Ние сме Оптимистика и се занимаваме с това да оптимизираме уебсайтове. Клиентите ни познават като фирмата, която позиционира сайта им на първо място в Google. Конкурентите ни познават като сайтът, класирал най-много SEO думи на първо място в страната. А широката публика ни познава като автор на книгата „На първо място в Google”. Ние сме водеща компания в една от най-бързо развиващите се сфери в бизнеса – именно IT услугите и по-точно интернет маркетингът и онлайн продажбите.

IT сферата звучи много привлекателно, нали? Не само, че SEO бизнесът няма да умре скоро, ами дори в кризата важността му още повече нараства. Статистиката показва, че 77% от сайтовете ползват SEO, а 96% споделят, че с нейна помощ очакват да продават повече онлайн. Около 82% от клиентите, които са ползвали оптимизация продължават да го правят и нямат намерение да спират!

Във връзка с цитираните по-горе статистики и с непрестанно увеличаващия се обем от работа, търсим ново попълнение към нашия екип от SEO оптимизатори. Дори и да нямате опит, не се страхувайте! Ние можем да Ви предложим интензивно обучение в областта, като ще Ви запознаем с нашите специфични документи и стратегии, ще Ви научим как да обучавате клиентите как да оптимизират сайта си и още много други неща. Готови сме да развиваме потенциала Ви, като освен това ще получите и:

- Офис в централната част на София с панорамна гледка към града и Витоша; - Тиймбилдинг активности с колегите; - Дългогодишен, сплотен екип от професионалисти, които знаят как да си вършат работата ефективно!

Когато започнем съвместна работа, Вие ще се запознаете с нас – Милена, Диляна, Камелия, Влади, Чочо, Ради, Дариа, Георги, Момчил, Яна, Боян, Иван, Диана, Дени, Светльо, Иво, Васко, Илиана, Мартина, Деница, Ками, Васил, Маргарита, Екатерина и Ясмина. Тогава сами ще разберете кой от нас е копирайтър, акаунт, SEO оптимизатор, прогрмист, web developer и специалист в социалния маркетинг, търговец и консултант.

Готови ли сте да навлезете в ерата на позиционирането на сайтове на първо място в Google? Свържете се още днес с нас и започнете своето пътешествие в света на SEO оптимизацията!

Contact Information

Phone: 0885 794 095

JobTiger Banner
Zaplatomer Banner