Химик Търговец
Sofia
full-time

Химик Търговец

Sofia full-time

About us

Търсим точно теб, химик със страст към търговията, който да се присъедини към екипа на нашия клиент.

Нашият клиент се занимава с продажбата на суровини за индустрията на българския пазар. Неговата цел е да създаде позитивна и динамична работна среда, където по-смелите и креативните кандидати ще могат да създадат кариерата, която искат.

Responsibilities

Ако имаш опит в R&D или в областта на прокюрмънт и си химик, добре запознат с производството и индустриалната химия, ти си перфектният специалист за нас.

Requirements and necessary skills

Това, което е важно за нашия клиент е да си запознат с материалите, които ще предлагаш на пазара, и да участваш в създаването на решения за клиентите, с които ще работиш. Така ще добавяш стойност към процеса и ще превръщаш всяка сделка във вълнуващо преживяване.

We offer

Това, което предлага нашия клиент е стандартно работно време, което ще е достатъно гъвкаво и ще имаш възмосност за личен и професионален растеж. За твоите умения и ангажираност, ще получиш месечно възнаграждение от 2000 до 2500 лв НЕТО плюс сериозен месечен бонус при постигане на фиксираните таргети. Всяка година възнаграждението както и бонуса се актуализират.

Благодарим Ви за проявения интерес в ROLE.

За повече информация можете да се свържете директно с нас : +35989 513 3336

Всички документи ще бъдат разглеждани строго конфиденциално.

Лиценз 3469 / 18.01.2023г

Contact Information

Phone: +359895133336

JobTiger Banner
Zaplatomer Banner