Фитнес Флайс Корпорейшън ООД
Фитнес инструктор фитнеси Флайс
Sofia
full-time

Фитнес инструктор фитнеси Флайс

Sofia full-time

About us

Фитнеси „Флайс“ е българска верига модерни фитнес клубове в София, която вече 30 години създава комфорт и удобство на клиентите си като им предоставя богат асортимент от спортни, развлекателни и възстановителни услуги. Свободна позиция Фитнес инструктор е обявена в клубовете ни:
- Премиум Флайс Веслец - ул. Веслец № 18;
и
- Премиум Флайс Надежда - ул. Любородие № 2

За хората, които работят във „Флайс“, фитнесите са продуктивно и приятно работно място, на което се развиват личностно и професионално и наред с това се чувстват добре.

Responsibilities

• Същината на инструкторската длъжност е организирането и провеждането на тренировки на клиентите в залата. Големият плюс тук е, че работиш в среда от хора, които споделят твоите интереси и страстта ти към спорта.

• На следващо място е изготвянето на програми за хранене и за провеждане на спортни тренировки с уредите и съоръженията във фитнес залата. Разнообразните цели на клиентите и различните им физически и психически дадености ще правят работата ти вълнуваща и динамична.

• Осъществявайки консултации на посетителите на залата за действието и ползването на уредите, ти си катализатор на положителната промяна в живота на трениращите, техният източник на мотивация, причината да не пропускат тренировка. Именно това отношение на клиентите към теб доставя огромно удовлетворение от работата.

• Следенето за правилна експлоатация на уредите, освен част от длъжностната ти характеристика, е и лесно средство за привличане на нови клиенти. А контролирането на тяхната изправност, повишава професионалните ти компетенции.

We offer

- удобен работен график на смени, достатъчно гъвкав и за студенти или хора, търсещи втора работа
- работно място в близост до дома
- редовно заплащане
- начално и продължаващо обучение
- безплатни фитнес тренировки за служители
- отстъпка от фитнес абонаментите за членове на семейството
- споделяне на опит от колеги с над 20-годишна кариера в структурата на „Флайс“
- периодичен ръст на възнагражденията
- поощрения за активните служители
- възможност за кариерно израстване
- отношение, основано на взаимно уважение
- оказване на взаимопомощ при планиране и изпълнение на работните задачи
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner