Bam works B.V
Бране на боровинки (сезонна заетост Юли - Септември)
други в чужбина, Нидерландия
длъжност на пълно работно време
От 4000 до 5000 лв.

Бране на боровинки (сезонна заетост Юли - Септември)

други в чужбина, Нидерландия длъжност на пълно работно време От 4000 до 5000 лв.

За нас

BAM WORKS е агенция за наемане на работа, която е специализирана в осигуряването на персонал за селскостопанския сектор. Гъвкавостта и адаптацията ни към актуалния пазар на труда ни позволяват да работим в такива отрасли на селското стопанство, като: работа в оранжерии и градини, работа на полето и грижа за животните. През годините разширихме дейността си. Сега можем да осигурим и служители в техническия сектор.

Номер на вписване в регистъра на агенциите по заетостта: 24717.

Отговорности

За един от нашите клиенти в Ройзел търсим кандидати, които могат да работят при брането на сини и/или червени боровинки.

Това е сезонна работа; тя ще започне в началото на юли и ще приключи в средата на септември.

Изисквания и необходими умения

Заетост със стабилна работа и холандски договор в компанията BAM Works B.V.

Заплатата ви ще бъде структурирана, както следва:

Начална основна брутна заплата в размер на 13,68 евро на час.

Седмични периодични плащания в евро.

Удръжка за здравно осигуряване: 38,36 евро на седмица.

Наем за местоживеене: 106 евро на седмица (със специална отстъпка за работници, които пребивават в нашето местоживеене повече от 26 седмици годишно).

Задължително е да имате нидерландска здравна застраховка и ние можем да я организираме за вас на конкурентна цена от 38,36 евро на седмица. Може да имате право на частично възстановяване на тези разходи, като кандидатствате за Zorgtoeslag пред холандското правителство, в зависимост от размера на заплатата ви и личните ви обстоятелства. Освен това предоставяме колективни услуги, които включват покритие за бедствия, застраховка Правна отговорност и застраховка Злополука, които са включени в цената по-горе, на цена от 2,80 на седмица (включени в цената по-горе).

Работно време

От понеделник до петък: 08:00 ч. до 17:00 ч. за пълни дни.

Събота: Работа до 12:30 ч.

Конкретният работен график ще бъде съгласуван с клиента, като същият процес важи и за потвърждаване на договореностите за почивка.

Транспорт

Автомобил или велосипед: Начинът на транспортиране (автомобил или велосипед) ще зависи от конкретното място за живеене, което ви е определено. Ако разстоянието е преодолимо с велосипед, ще имате възможност да използвате велосипед за придвижването си. Ако обаче разстоянието е твърде голямо за придвижване с велосипед, ще ви бъде предоставен автомобил.

Пътуване в родината: Разходите, свързани с пътуването до и от родната ви страна, са за сметка на служителя. Въпреки това, ако летите до летище Айндховен, можем да организираме транспорт до и от летището за ваше удобство.

Моля, имайте предвид, че конкретните транспортни мерки ще бъдат обсъдени и потвърдени въз основа на индивидуалните обстоятелства и определеното място за живеене.

Ние Ви предлагаме

маме определени очаквания от потенциалните кандидати, които включват:

Опитът в работата с червени боровинки е за предпочитане.

Можете да работите самостоятелно, както и като част от екип, гъвкави сте и сте мотивирани.

Владеенето на английски език на комуникативно ниво ще ви даде предимство.

Шофьорска книжка В е за предпочитане.

Свидетелство за съдимост.

Ако не отговаряте на всички посочени по-горе квалификации, не се притеснявайте. Насърчаваме ви да се свържете с нас и заедно да проучим потенциалните решения. Нашият процес на набиране на персонал е разработен така, че да осигури възможно най-доброто съответствие между позицията и кандидата. Запознайте се с нашия процес стъпка по стъпка: Как работи BAM.

Информация за контакт

Телефон: +359 877 708 686; +359 877725255

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner