Bulwork Company OOD
Специалист Проектант
София
part-time

Специалист Проектант

София part-time

Job DescriptionЗа нас:

Bulwork е първата агенция за подбор на технически и ИТ персонал в България с повече от 23 години значимо присъствие на пазара. Благодарение на висококвалифицирания ни екип от служители, в Bulwork предлагаме услуги на най–високо ниво, оправдаващи доверието и очакванията както на клиентите, така и на нашите кандидати.

За нашия клиент:

Сигурна и стабилна консултантска компания с богат набор от услуги в областта на сектори като енергетика, отбрана, здравеопазване и киберсигурност. Независимо от размера на бизнеса на своите клиенти и сферата, в която оперират, екипът на компанията винаги се стреми да предостави най-добри услуги с индивидуален подход към всеки от тях. Поради разширяване на екипа в гр.София, заедно търсим:

Специалист Проектант

Дейностите на тази позиция ще бъдат свързани с проектирането на системи за пожарна безопасност, както и компютърна система за мониторинг. Ще извършвате предпроектно проучване, обработване на събраната информация, както и изготвяне на предварителни спецификации за системите

Experience:

- Професионален опит като Специалист Проектант;
- Висше техническо образование в направленията: „Автоматика“, „Електротехника“, „Електроника“, „Индустриален Мениджмънт“ и близки специалности;
- Добри познания за структурно окабеляване и компютърни мрежи;
- Опит с AutoCAD и MS Office пакет;
- Много добро владеене на английски език - B2 ниво.

Offer:

- Отлично заплащане;
- Допълнителни дни годишен отпуск;
- Индивидуална бонус система на база Вашето представяне;
- Въвеждащо обучение и съпътстващи допълнителни курсове / сертификация;
- Възможност за езиково обучение - напълно платено от компанията!
- Работа по интересни проекти!

Ако тази възможност представлява интерес за Вас, моля не се колебайте да изпратите свое актуално CV на български или английски език.

Конфиденциалността на получените кандидатури е гарантирана спрямо изискванията за закона за личните данни. Само одобрените по документи кандидати, ще бъдат поканени на интервю.

Кандидатите не заплащат такси на агенцията – услугите ни са абсолютно безплатни!
Булуърк Къмпани ООД - Агенция за подбор на технически персонал (лиценз No 2107 от 01.09.2016 изд. от МТСП).

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner