Оператор – дигитална печатница
София
длъжност на пълно работно време
От 2000 до 3000 лв.

Оператор – дигитална печатница

София длъжност на пълно работно време От 2000 до 3000 лв.

Отговорности

Как ще преминава работният ти ден? На тази позция ще настройваш и управляваш машина за дигитален печат. Ще следиш качеството на печата и ако е необходимо ще извършваш корекции. Ще поддържаш машината в изрядно състояние, както и своето работното място.

Компанията е печатница с изградено име в индустрията, която предлага висококачествени печатни и рекламни материали.

Изисквания и необходими умения

Успешният Оператор в печатница има технически познания, притежава сръчност, отговорен е към работния процес и умее да работи в екип. Предишен опит на сходни позиции е предимство.

Ние Ви предлагаме

Възможността ни за теб включва подобаващо възнаграждение в диапазон 2000 лв. - 2300 лв. НЕТО с периодично преразглеждане на заплата. Служителите на компанията получават ваучери за храна и второ здравно осигуряване. Работното време е стандартно, без нощни смени и работа през почивните дни.

Насърчаваме всички квалифицирани кандидати да подадат своята кандидатура и да следят електронните си пощи. Благодарим за проявения интерес! Всички кандидатури ще бъдат разглеждани при строга конфиденциалност. Role International е лицензиран частен трудов посредник от Агенция по заетостта с лиценз 3469 / 18.01.2023г.
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner