Оператор на машини за довършителни операции
Sofia
full-time
Between 2000 and 3000 bgn

Оператор на машини за довършителни операции

Sofia full-time Between 2000 and 3000 bgn

Responsibilities

Твоите отговорносити на тази позиция ще включват оформянето на печатните продукти с
щанцираща машина и изпълнението на поръчките в срок. Имай предвид, че предишен опит в тази сфера е силно препоръчителен.

Няшият клиент е доказала се на пазара на труда печатница, чиято основна цел е да продължава да се развива. И сега търси следващия мотивиран и отговорен специалист, с когото да разшири екипа си.

Requirements and necessary skills

За да си напълно успешен на тази позиция, трябва да показваш изпълнителност и коректност към работния процес. Да си общителен и да работиш в екип.

We offer

Твоят професионализъм и старание ще са възнаградени с 1800лв - 2600лв НЕТО + ваучери за храна. Служителите на компанията получават и второ здравно осигуряване. И най-добрата част! Без нощни смени и работа през почивните дни, а единствено стандартно работно време.

Канидатствай още сега и стани част от иновативна и динамична компания, която ще оцени твоя принос.

Насърчаваме всички квалифицирани кандидати да подадат своята кандидатура и да следят електронните си пощи. Благодарим за проявения интерес! Всички кандидатури ще бъдат разглеждани при строга конфиденциалност. Role International е лицензиран частен трудов посредник от Агенция по заетостта с лиценз 3469 / 18.01.2023г.
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner