Оператор на машини за довършителни операции
София
длъжност на пълно работно време
От 2000 до 3000 лв.

Оператор на машини за довършителни операции

София длъжност на пълно работно време От 2000 до 3000 лв.

Отговорности

Твоите отговорносити на тази позиция ще включват оформянето на печатните продукти с
щанцираща машина и изпълнението на поръчките в срок. Имай предвид, че предишен опит в тази сфера е силно препоръчителен.

Няшият клиент е доказала се на пазара на труда печатница, чиято основна цел е да продължава да се развива. И сега търси следващия мотивиран и отговорен специалист, с когото да разшири екипа си.

Изисквания и необходими умения

За да си напълно успешен на тази позиция, трябва да показваш изпълнителност и коректност към работния процес. Да си общителен и да работиш в екип.

Ние Ви предлагаме

Твоят професионализъм и старание ще са възнаградени с 1800лв - 2600лв НЕТО + ваучери за храна. Служителите на компанията получават и второ здравно осигуряване. И най-добрата част! Без нощни смени и работа през почивните дни, а единствено стандартно работно време.

Канидатствай още сега и стани част от иновативна и динамична компания, която ще оцени твоя принос.

Насърчаваме всички квалифицирани кандидати да подадат своята кандидатура и да следят електронните си пощи. Благодарим за проявения интерес! Всички кандидатури ще бъдат разглеждани при строга конфиденциалност. Role International е лицензиран частен трудов посредник от Агенция по заетостта с лиценз 3469 / 18.01.2023г.
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner