Довършител в печатница/Книговезец
София
длъжност на пълно работно време

Довършител в печатница/Книговезец

София длъжност на пълно работно време

Отговорности

На тази позиция ще отговоряш за точното и навременно изпълнение на поръчките, в съответствие с изискванията на клиентите. Ще работиш с леки машини и ще използваш техники за създаване на висококачествени книжни издания като участваш в всички етапи от процеса (от сгъване до подвързване). Ще поддържаш оборудването и работната среда в отлично състояние.

Компанията е печатница с изградено име в индустрията, която предлага висококачествени печатни и рекламни материали.

Изисквания и необходими умения

Успешният Довършител/Книговезец на тази позиция работи в екип, както и притежава добри технически умения, сръчност, прецизност и усет към детайлите. Предиш опит в тази сфера или на позиции изискващи ръчен труд е силно препоръчителен.

Ние Ви предлагаме

Нашата възможност за теб е заплащане в размер от 1500 до 1900 лв НЕТО + ваучери и второ здравно осигуряване. Стандартно работно време без нощни смени и работа през почивните дни.

Присъедини се към компанията и грабни възможността да изграждаш своята кариера. Твоите умения ще бъдат ценени и възнаградени, а успехът ти е гарантиран.

Насърчаваме всички квалифицирани кандидати да подадат своята кандидатура и да следят електронните си пощи. Благодарим за проявения интерес! Всички кандидатури ще бъдат разглеждани при строга конфиденциалност. Role International е лицензиран частен трудов посредник от Агенция по заетостта с лиценз 3469 / 18.01.2023г.
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner