Пощенска банка / Юробанк България АД
Стани част от SBB Academy за успешна кариера и развитие в банкиране малък бизнес в БЦ град Пловдив
Пловдив
стаж на пълно работно време

Стани част от SBB Academy за успешна кариера и развитие в банкиране малък бизнес в БЦ град Пловдив

Пловдив стаж на пълно работно време

Описание на позицията

Пощенска банка стартира SBB Academy (Small Business Banking Academy), за да даде възможност на талантливи млади хора да изградят успешна кариера като експерти в сферата на Банкиране малък бизнес (БМБ). Те ще имат възможност да се развиват в банка с над 30 годишна история, иновативен лидер на пазара, който наред с редица други отличия през последните пет поредни години печели приза за “Най-добра банка в банкирането на дребно в България“ (Best Retail Banks, Bulgaria) в конкурса World Finance Banking Awards, организиран от авторитетното международно издание World Finance.

Участниците в SBB Academy получават възможност за 6-месечно интензивно персонално обучение в Централно управление и Бизнес център в клонова мрежа, атрактивно заплащане в периода на обучение и възможност да започнат работа в Пощенска банка на позиция Младши експерт БМБ или Експерт БМБ.

Екип от ментори в цялата страна ще работи с участниците в академията индивидуално на място „training on the job”.

Обучението в SBB Academy е подходящо за студенти и работещи, като финансовото и/или икономическо образование е предимство, но не е задължително. Няма изискване към кандидатите за предходен релевантен опит. Очакванията към потенциалните участници в SBB Academy са:

Да имат отлични комуникативни умения;
Да обичат да работят в екип;
Да искат да се развиват в динамична работна среда;
Да са инициативни, решителни и с логическо мислене;
Да са мотивирани, с желание за натрупване на нови знания и умения.

Програмата на SBB Academy включва поетапно запознаване със сферата Банкиране малък бизнес и дейността на експертите в нея, работа с ментор, изграждане на необходимите продажбени умения, регулярна двустранна обратна връзка и фокус върху практическото прилагане на усвоените знания и умения.

Кандидатствай за SBB Academy и тръгни по ясна кариерна пътека за развитие с много нови възможности за успешна професионална реализация. Освен с актуална автобиография, вече можеш да кандидатстваш с видео визитка, Instagram story, както и със своя лична история чрез новите ни AI инструменти.

Научи повече как ЗАЕДНО можем да изградим твоето успешно бъдеще!

Очакваме те в екипа на нашите експерти Банкиране малък бизнес!

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner