Пощенска банка / Юробанк България АД
more than 300 служителя Apply See employer
Стани част от SBB Aademy за успешна кариера и развитие в банкиране малък бизнес в БЦ град Стара Загора
Стара Загора
full-time internship position

Стани част от SBB Aademy за успешна кариера и развитие в банкиране малък бизнес в БЦ град Стара Загора

Стара Загора full-time internship position

Job Description

Пощенска банка стартира SBB Academy (Small Business Banking Academy), за да даде възможност на талантливи млади хора да изградят успешна кариера като експерти в сферата на Банкиране малък бизнес (БМБ). Те ще имат възможност да се развиват в банка с над 30 годишна история, иновативен лидер на пазара, който наред с редица други отличия през последните пет поредни години печели приза за “Най-добра банка в банкирането на дребно в България“ (Best Retail Banks, Bulgaria) в конкурса World Finance Banking Awards, организиран от авторитетното международно издание World Finance.

Участниците в SBB Academy получават възможност за 6-месечно интензивно персонално обучение в Централно управление и Бизнес център в клонова мрежа, атрактивно заплащане в периода на обучение и възможност да започнат работа в Пощенска банка на позиция Младши експерт БМБ или Експерт БМБ.

Екип от ментори в цялата страна ще работи с участниците в академията индивидуално на място „training on the job”.

Обучението в SBB Academy е подходящо за студенти и работещи, като финансовото и/или икономическо образование е предимство, но не е задължително. Няма изискване към кандидатите за предходен релевантен опит. Очакванията към потенциалните участници в SBB Academy са:

Да имат отлични комуникативни умения;
Да обичат да работят в екип;
Да искат да се развиват в динамична работна среда;
Да са инициативни, решителни и с логическо мислене;
Да са мотивирани, с желание за натрупване на нови знания и умения.

Програмата на SBB Academy включва поетапно запознаване със сферата Банкиране малък бизнес и дейността на експертите в нея, работа с ментор, изграждане на необходимите продажбени умения, регулярна двустранна обратна връзка и фокус върху практическото прилагане на усвоените знания и умения.

Кандидатствай за SBB Academy и тръгни по ясна кариерна пътека за развитие с много нови възможности за успешна професионална реализация. Освен с актуална автобиография, вече можеш да кандидатстваш с видео визитка, Instagram story, както и със своя лична история чрез новите ни AI инструменти.

Научи повече как ЗАЕДНО можем да изградим твоето успешно бъдеще!

Очакваме те в екипа на нашите експерти Банкиране малък бизнес!


ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner