Bulwork Company OOD
ПТО Експерт (Жилищно строителство)
София
part-time

ПТО Експерт (Жилищно строителство)

София part-time

Job DescriptionЗа Нас:

Bulwork е първата агенция за подбор на ИТ персонал в България с повече от 23 години значимо присъствие на пазара. Благодарение на висококвалифицирания ни екип от служители, в Bulwork предлагаме услуги на най–високо ниво, оправдаващи доверието и очакванията както на клиентите, така и на кандидатите ни.

За нашия доверен клиент…

Стабилна строително-инвестиционна компания с фокус върху изграждането на модерни жилищни и офис сгради. Вече повече от 15 години са известни на пазара с качественото изпълнение на техните проекти, която е и основна движеща сила за успехите им.

Компанията винаги се е стремяла да привлича, развива и задържа най-добрите специалисти в бранша. Поради желанието им да разширят екипа си, на този етап им помагаме да открият и назначат мотивиран и отговорен специалист за позицията:

ПТО ЕКСПЕРТ (ЖИЛИЩНО СТРОИТЕЛСТВО)

Основни задължения и отговорности:

На тази позиция ще изготвяте количествено-стойностни сметки, графици, справки и оферти, ще организирате подписването на договори с подизпълнители и ще координирате промените в проектите по време на строителството. Също така, ще комуникирате активно с всички участници в строително-ремонтния процес, съдействайки по технически въпроси и проучвайки цени и новости в областта на строителството.

Experience:

За този профил, основните изисквания са:

- Висше инженерно образование със специализация в строителството (''Строителство на сгради и съоръжения'', ПГС, Архитектура или др. подобни);
- 3 или повече години опит на подобна позиция (ПТО) в сектор ''Жилищно строителство'';
- Познаване на процесите при изпълнение на отделни видове СМР и технологията на строителството;
- Много добри познания за действащата нормативна база и проектна документация в областта на строителството;
- Практически умения за работа с MS Office и AutoCAD.

Offer:

Компанията може да Ви предложи:

- Отлично трудово възнаграждение;
- Дългосрочен професионален ангажимент с трудов договор;
- Допълнително здравно осигуряване;
- Стандартно работно време;
- Отлична възможност да се присъедините към екипа на водеща и стабилна организация с утвърдени позиции и високи стандарти!
- Не на последно място – бърз процес по интервюиране и подбор!

Ако с тази професионална възможност сме ви заинтригували, не се колебайте веднага да ни изпратите Ваше актуално CV (автобиография) на български или английски език.

Конфиденциалността на получените кандидатури е гарантирана спрямо изискванията за закона за личните данни. Само одобрените по документи кандидати, ще бъдат поканени на интервю.
Кандидатите не заплащат такси на агенцията – услугите за тях са абсолютно безплатни!

БУЛУЪРК КЪМПАНИ ООД – агенция за IT подбор (лиценз No 2107 от 01.09.2016, издаден от МТСП).

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner