Старши Инженер Проектант (възобновяеми енергийни източници)
София
длъжност на непълно работно време

Старши Инженер Проектант (възобновяеми енергийни източници)

София длъжност на непълно работно време

Описание на позициятаЗа Нас:

Bulwork е първата агенция за подбор в сектори като ИТ, Телеком и Енергетика в България с повече от 23 години значимо присъствие на пазара. Благодарение на висококвалифицирания ни екип от служители, в Bulwork предлагаме услуги на най–високо ниво, оправдаващи доверието и очакванията както на клиентите, така и на кандидатите ни.

За нашия доверен клиент…

Стабилна компания, ангажирана в опазването на околната среда, изграждане на нови съоражения за енергийна ефективност и производство на чиста енергия от фотоволтаици. Те са желан партньор и се отличават с отличен имидж и високи стандарти на управление в тази индустрия. Компанията има повече от 15 години опит и над 100+ успешно реализирани проекта както в страната така и чужбина, които допринасят за осигуряването на чиста и зелена енергия и по този начин гарантират по-добър живот за всички нас.

За да продължат мисията си, компанията текущо разширява екипа си от опитни професионалисти и за тях търсим доказан професионалист, който да заема позицията на:

СТАРШИ ИНЖЕНЕР ПРОЕКТАНТ
(възобновяеми енергийни източници)

На тази позиция ще може да участвате активно в процесите на проучване и проектиране на възобновяеми енергийни източници и прилежащото към тях електрическо оборудване. Ще оказвате съдействие при извършването на дейности, свързани с предоставяне на анализ и планиране на потенциални инвестиционни проекти и ще участвате в процесите на ценообразуване - анализиране на проектна документация, количествено-стойностни сметки от проектна документация и др.

Experience:

За позицията се изисква:

- Висше техническо образование;
- 5 години или повече професионален опит на подобна позиция;
- Умения за работа с различни CAD системи – AutoCad, SolidWorks, както и да има опит с MS Office;
- Добро работно ниво на Английски език;
- Познания относно национални и международни разпоредби и стандарти в областта на строителство на фотоволтаични централи;
- Предишен опит в областта на проектиране на фотоволтаични електроцентрали.

Offer:

Компанията би могла да ви предложи:

- Отлично трудово възнаграждение;
- Дългосрочен професионален ангажимент с трудов договор;
- Стандартно работно време;
- Допълнително здравно осигуряване;
- Карта за спорт;
- Отлична възможност да се присъедините към екипа на водеща организация с утвърдени позиции в тази област!
- Хибриден модел на работа.

Ако разпознахте себе си в описанието по-горе и имате интерес към тази професионална възможност, не се колебайте веднага да ни изпратите ваше актуално CV на български или английски език.

Конфиденциалността на получените кандидатури е гарантирана спрямо изискванията за закона за личните данни. Само одобрените по документи кандидати, ще бъдат поканени на интервю.
Кандидатите не заплащат такси на агенцията – услугите за тях са абсолютно безплатни!

БУЛУЪРК КЪМПАНИ ООД – агенция за ИТ подбор (лиценз No 2107 от 01.09.2016, издаден от МТСП).

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner