ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
„Виртуални дни на кариерата“ – лесният начин да намерим нова работа в кризата
На 16 юни от 11 до 17 ч. ще се проведе седмото издание на „Виртуални дни на кариерата“. Събитието дава възможност – само срещу безплатна регистрация – всеки търсещ нова работа да разговаря онлайн с представители на предпочитани от него компании, опериращи в различни отрасли. (Повече за компаниите-участници на „Виртуални дни на кариерата“ вижте на: http://virtual.careerdays.bg/bg/participants.

Преди пандемията от коронавирус това събитие беше по-скоро иновативна добавка към традиционните кариерни форуми, организирани вече 19 години от JobTiger. След въвеждането на извънредно положение у нас обаче „Национални дни на кариерата 2020“ се състояха за първи път в изцяло онлайн формат – на 24, 25 и 26 март – като тяхното успешно провеждане даде основание да заключим, че виртуалните форуми ще стават все по-предпочитани и полезни. Още повече, че в момента те са отличен вариант за противодействие на кризата, обхванала и пазара на труда.

На всички, които се притесняват, че може да не бъдат сред избраните да се явят на интервю за работа, екипът на JobTiger е готов да предложи достъпен начин да покажат качествата си пред водещи работодатели у нас. С помощта само на устройство, свързано с интернет, при това от всяка точка на света, на 16 юни ще може да се включите във „Виртуални дни на кариерата“. В рамките на форума търсещите работа са тези, които определят с кого да бъдат интервютата им. Със сигурност в момента няма по-достъпен, лесен и безопасен начин да бъдете на среща с работодател!

Регистрирайте се ТУК!
Събитието във Facebook
Повече информация за „Виртуални дни на кариерата“.
Уебинари „Стратегии за справяне със стрес в условия на предизвикателства“

ПИК център и JobTiger имат удоволствието да ви представят серия от уебинари на теми, свързани с психичното здраве на всеки един от нас в условията на извънредна обстановка.

Предложените обучения обединяват идеите и философията на фокусирания към ресурси и решения подход. Всяко едно от тях представлява уникална разработка, която залага на качеството, и е съобразена с нуждата за справяне с новостите в ежедневието ни и предизвикателните ситуации, които срещаме.Дати на провеждане и теми:
• 2 юни 2020 г., 16:00 – 17:00 ч. - Психично здраве в ситуация на предизвикателства
• 4 юни 2020 г., 16:00 – 17:00 ч. - Нови стратегии за справяне със стреса
• 9 юни 2020 г., 16:00 – 17:00 ч. - Идеи за реадаптация при връщане в офиса
• 11 юни 2020 г., 16:00 – 17:00 ч. - Как ефективно да преодоляваме тревожността и депресията
• 16 юни 2020 г., 16:00 – 17:00 ч. - Фокусиран към решения подход за преодоляване на панически атаки

Вижте пълното описание на всеки от уебинарите и се регистрирайте тук: https://jobtiger.bg/webinars/
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Работата на три четвърти от служителите е засегната от пандемията

Епидемията от COVID-19 по света има мащабен ефект върху всеки един аспект от живота.

Според BBC News при общо 81% от световната работна сила от 3.3 милиардa души работните места са частично или изцяло затворени поради разпространението на вируса.

Ограниченията в ежедневния живот във всички държави доведоха до закриване на много компании и освобождаване на персонал - постоянно или временно. Всички търсят нови начини за ефективно справяне с работата и ежедневието в условията на пандемия.

За да разберем повече за това как вирусът влияе върху професионалния живот на хората, Zaplatomer.bg и Paylab.com проведоха международно проучване върху извадка от близо 11 000 души от 15 държави (Финландия, Централна Европа, Балканите и Прибалтика).

Резултатите от проучването може да видите в Zaplatomer.bg.
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Курс за международен сертификат CCNA от IT STEP

Нашите партньори от Международна компютърна академия It Step предлагат курс за международен сертификат CCNA.

Ако искате да се реализирате като системен администратор или мрежов инженер, това е пътят към успешна кариера.

Повече за курса може да научите тук: https://edu.itstep.bg/bg-product-details-56.html

Използвате специалния промо код tiger, за да получите 20% намаление от цената на обучението още сега!