ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Град Пловдив ще бъде домакин на втория дискусионен форум на тема изграждане на работодателска марка
На 9 юли 2019 г. ще се проведе вторият форум от поредицата под наслов #КомуникирайТова, организирани от INTERIMAGE и JobTiger. Събитието, което ще се проведе в Пловдив, е полезно за мениджъри, директори и мениджъри Човешки ресурси и Комуникации от компании както в B2B, така и в B2C сферата.

Как да изградим устойчив работодателски бранд?
Как да ангажираме и задържаме талантите в екипа си?
Как да се оразличим в динамичен и конкурентен пазар на големи работодатели?
Да работим сами или с консултант, и как да измерим резултата от работата си вътре и извън компаниите?
Има ли значение „човешкото“ лице на компанията?
Използване на технологични инструменти или „човешка“ експертиза в целия процес на изграждане на работодателска марка?

За всичко това, както и за възможностите и последните тенденции на медийния пазар, с бизнеса от Пловдивския регион ще говорят топ експертите Светлозар Петров, Катя Димитрова и Елисавета Търпанова – утвърдени имена от сферата на публичните комуникации, човешките ресурси и рекламата.

Участието във форума е напълно безплатно, но изисква задължителна предварителна регистрация до 7 юли 2019 г.
Станете част от форума като се регистрирате тук: https://mailchi.mp/5b93253d4a6a/forum_plovdiv

Дата: 9 юли
Начален час: 16 часа
Място: Limacon Event Center, Пловдив
Scale Up Your Career - единствената по рода си конференция за кариерно преориентиране и пре-скрининг в България

На 26 септември предстои второто издание на Scale Up Your Career – кариерно събитие от ново поколение, което среща хора с амбиции и с натрупан професионален опит с топ български и международни работодатели.

Събитието ще се проведе на 26 септември в Интерпред - СТЦ София от 10.00 до 16.00 ч. и представлява иновативен кариерен форум, в който хора с професионален опит имат възможността да се срещнат с водещи компании и открият възможности за преоткриване или развитие на своята кариера. Конферентната част на форума включва сесии с водещи лектори, обсъждащи темата за кариерното преориентиране.

За да изберат правилните хора, компаниите имат нужда да ги видят в действие, да тестват нагласи, ценности и умения. Scale Up Your Career предоставя тази възможност – по време на събитието ще се проведат срещи под формата на игри-казуси с посетителите в специално обособени за това зони. Казусите представят конкретна ситуация, въпрос или задача в зависимост от изискванията на компанията-участник. Работодателите ще имат възможността на място да открият и селектират подходящите таланти.

Регистрациите за работодатели са отворени и достъпни тук.
 
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
Двадесет и шестото издание на събитието „HR Weekend“ приключи успешно

На 20 и 21 юни в гр. Трявна, хотел „Калина Палас“ се проведе двадесет и шестото издание на най-традиционното за HR общността в България събитие HR Weekend.

В продължение на два дни мениджъри и HR специалисти от различни компании и сфери на бизнеса имаха възможността да обменят опит, да дискутират и да се забавляват в неформална среда.

В първия ден участниците коментираха заедно с Гергана Раковска (Фондация на бизнеса за образованието) доклада, разработен от МТСП „Дългосрочни и средносрочни прогнози за развитието на пазара на труда и бъдещото търсене и предлагане на труд в България“ и как да използват данните от него за стратегическо планиране.

Следобедната част от деня премина в разговори за това какво измерваме в работата си и какво би ни било от полза да започнем да измерваме занапред. Модератори на дискусията бяха Стоян Ганев (Audit Advice Associates) и Христо Стоянов (Артемис ЕООД).

През втория ден, заедно с Христо Цветков (Sensata Technologies) в ролята на модератор, бе проведена дискусия върху вечно актуалната тема за оценка на представянето – по какъв начин я въвеждаме, как протича процесът и какви проблеми срещаме.

Темите, които засегна програмата на събитието, предизвикаха голям интерес и активност от страна на участниците.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
TigerCash – Най-новото от JobTiger Recruitment

JobTiger Recruitment представя своята нова програма за възнаграждаване на успешно назначени кандидати за работа – TigerCash.

Ние вярваме, че поемането по нов кариерен път е промяна… промяна, която изисква инвестиция на време, ресурси и усилия. Затова ние желаем да възнаградим хората, които предприемат тази промяна.

С бонус програмата TigerCash всеки успешно назначен кандидат през JobTiger Recruitment ще получи след края на изпитателния си срок допълнително еднократно възнаграждение до 1000 лв.

Програмата е достъпна за всеки кандидат – необходимо е единствено да кандидатстват по някоя от обявените позиции от JobTiger Recruitment. Кандидатите преминават през стандартен процес за подбор. Обикновено той включва разговор с представител на JobTiger Recruitment, последван от определените от съответния работодател стъпки.

Сумата, която ще получи всеки назначен кандидат, е посочена в съответната обява.

TigerCash е уникален шанс за хората да добавят допълнителна стойност в процеса на своето кариерно развитие.

Повече за TigerCash и условията на програмата можете да прочетете тук.
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Legion Run 2019 наближава!

JobTiger и Legion Run ви канят да станете част от най-вълнуващото отборно събитие за 2019 г. – Legion Run Sofia 2019!

Legion Run не е надпревара и не е състезание с другите. Това е невероятна възможност да надскочиш себе си и да споделиш епични моменти с приятелите, колегите или семейството. Това е чисто, стопроцентово забавление за пораснали!

Тази година JobTiger подарява 10 билета за Legion Run! Как можеш да спечелиш и да заведеш приятелите си на събитието, виж тук: http://bit.ly/2XD28Uh. Победителите ще бъдат обявени на 03.07.2019.
Успех!