ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Третото издание на Business Leaders and HR Meetup предстои!
Business Leaders and HR Meetup е HR събитие без аналог за България, което има за цел да даде дългосрочни решения на основните проблеми, свързани с намирането на персонал, които стоят пред HR специалистите и собствениците на компании у нас.

В рамките на дискусионната програма, ще имате възможността да обмените гледни точки с бизнес лидери от различни сектори за това как се промени подборът на кадри в последните години, кои са ефективните решения и методи. По време на втората панелна дискусия ще насочим вниманието Ви към технологиите и хуманизацията на HR и как се съчетават на практика тези тенденции.

Сред панелистите, които ще споделят своя опит в дискусиите са: Елена Маринова (President, Musala Soft), Николай Божилов (Executive Director and Chairman of BD, Unimasters Logistics PLC), Георги Узунов (Regional Director Germany & Eastern Europe, Sitel), Радомир Чолаков (Executive director of Kaolin AD), Венислав Йотов (Country Manager, Colonnade Insurance S.A), Александър Йовчев (Managing Director, Proxiad Bulgaria), Светлозар Петров (Managing Director, JobTiger).
Пълният им списък можете да видите ТУК.

Събитието ще се състои на 12 и 13 април в гр. Луковит, хотел Дипломат Плаза.

За повече информация, моля, вижте ТУК.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Виртуални дни на кариерата - иновативен начин за Employer Branding и възможност за среща със страхотни кандидати

Виртуални дни на кариерата е единственото кариерно събитие в България, което се провежда изцяло онлайн и дава възможност на търсещи работа и работодатели от различни бизнес сектори да се свържат, без значение къде се намират по света.

Петото издание на събитието ще се проведе на 16 май 2018 г. и всяка компания ще може да изгради свой виртуален кариерен щанд, където освен да публикува информация за дейността си и да добави линкове към обяви за работа, ще може да провежда и чат сесии с кандидати.

За допълнителни подробности можете да се свържете с екипа на JobTiger:
w: virtual.careerdays.bg/bg/employers
e: sales@jobtiger.bg
t: +3592491 80 20

Побързайте да запазите мястото си!
GCDF сертификационен тренинг по кариерно консултиране

Основен фокус на тренинга: Усвояването на умения и знания за оценка на потенциала, силните страни и областите за развитие на служителите, както и умения за консултиране, коучинг и менторинг.

За кого е предназначен сертификационният тренинг: специалисти по човешки ресурси; консултанти и коуч специалисти; мениджъри на екипи и тийм лидери.

За записвания използвайте регистрационната форма, или се свържете с екипа на JobTiger за допълнителна информация: e-mail: gcdf@jobtiger.bg, тел. 02/ 4918 019
SEO обучение

На това обучение ще научите:
  • Как работи търсачката на Google;
  • Основни термини използвани в SEO;
  • Как да проучите по какви думи и изрази потребителите търсят в Google;
  • Кои са основните фактори, които взима предвид Google, когато класира сайтове, кои са второстепенните фактори.

Обучението ще се проведе на 14 април 2018 г. (събота) от 09:00 до 18:00 часа.
Изисква предварителна регистрация.


Мястото е зала Лозенец: кв. Лозенец, ул. „Бисер“ 2, близо до НДК и метростанция Европейски съюз.

Такса за участие: 139 лв. (с включен ДДС).

Краен срок за записване за участие 5 април 2018 г.

Повече за обучението може да научите тук или от нашият екип:
trainings@jobtiger.bg
02/49 180 19 / 24
+359 882 78 17 65
Какво ни очаква на „Национални дни на кариерата“ 2018 в Бургас и Пловдив

След поредицата от успешни събития в университетските градове на Северна България през тази седмица „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ 2018 продължават от южната страна на Стара планина. Ако сте в Пловдив в следващите дни, не пропускайте локалното събитие от форума. Шансът за добре подготвените, позитивни и целеустремени млади хора да си намерят работа или стаж, е немалък. Статистиката показва, че през годините средностатистически един от всеки шест посетители успешно намира кариерно развитие по време на „Национални дни на кариерата“.

Започнахме седмицата край морския бряг, където „Национални дни на кариерата“ в Бургас се проведоха за юбилейния десети път, в Бургаски свободен университет в понеделник, 2 април, от 10 до 15 ч.

Два дни по-късно идва ред на пловдивското събитие от „Национални дни на кариерата“ – едно от най-традиционните за форума. То се провежда без прекъсване от 2004 г. насам. „Национални дни на кариерата“ 2018 в Пловдив ще се случат между 10 и 16 ч. на 4 април, сряда, в Конгресния център на Международен панаир – Пловдив.

„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ се организират от JobTiger. Генерален спонсор е Нестле България.
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Бизнес и международни отношения на английски език в Италия

Най-големият частен университет в Европа и един от най-престижните за обучение по бизнес, мениджмънт и международни отношения – Università Cattolica del Sacro Cuorе – кани българските кандидат-студенти на своята презентация в София на 12 април, от 18:30 ч. в х-л „Маринела“ (бивш „Кемпински“).

Събитието е безплатно! Възможност за регистрация ще откриете ТУК.

Елитната школа заема челна позиция за професионална реализация на завършилите студенти в Италия и се нарежда сред 500-те университета с най-всеобхватни програми в света. В UCSC се обучават над 40 000 студенти, а преподавателският колектив включва 1400 професори.

Заповядайте на 12 април от 18:30 ч. в х-л „Маринела“, за да се срещнете с представител на учебното заведение и да зададете лично въпросите, които ви вълнуват.
Маркетинг за HR-и

Семинарът Маркетинг за HR-и е подходящ за специалистите от отдел Човешки ресурси на средни и големи предприятия в България. Теми на семинара ще са HR комуникацията, каква роля имат социалните мрежи в съвременния HR и тънкостите в LinkedIn комуникацията.

Специален гост на семинара с въвеждащо слово ще бъде Светлозар Петров от JobTiger.

Лектор на събитието ще бъде: Жюстин Томс.

Семинарът се организира в партньорство с JobTiger.


Дата: 24.04.2018 г.
Старт: 09:30 ч.
Локация: зала "Ерато", София, бул. Витоша 164

Семинарната програма може да видите тук

За регистрация: seminar.abcbg.com