ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Регистрацията за участие в „ТОП ИКТ Работодател“ 2017 продължава
„ТОП ИКТ Работодател” изследва ангажираността и удовлетвореността на служителите в сферата на информационните и комуникационни технологии. Инициативата има за цел не само да открие предпочитаните работодатели в България, но и да очертае водещите тенденции в управлението и развитието на бранша.

И тази година, проучването ще се проведе сред български и международни компании от телекомуникационния, ИТ и аутсорсинг секторите, опериращи на нашия пазар. Първите 13 компании вече се включиха в проучването. Те ще бъдат оценени и класирани по методология на специализираната в HR одит компания Audit Advice Associates (ААА).

Компаниите, желаещи да се включат в тазгодишното изследване могат да го направят на адрес http://topictemployer.bg/
Крайният срок за записване за участие е 15 април 2017 г.

За повече информация:
JobTiger: Йоанна Ралева, 0884 070 906, joanna@jobtiger.bg
ICT Media: Бистра Нейчева, 0885 90 52 85, bistra.neicheva@idg.bg
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Индустриална карта на България

Индустриалната карта на България е стратегическа инициатива на JobTiger, която цели да посрещне нарастващите нужди от мащабни решения за осигуряване на персонал за индустриалните предприятия от цялата страна и за работещите в тях. Основният фокус на industria.bg е да покаже на едно място информация за индустрията, работата и образованието в България.

Картата обхваща 750 от най-големите предприятия в България, над 400 техникуми и професионални гимназии, 51 висши учебни заведения и университети, както и планираните кариерни събития от инициативата „Индустриални дни на кариерата“.

Проектът си поставя и амбициозната цел да популяризира индустриалната кариера сред търсещите работа и да комуникира към обществото ползите от работата в индустриалния сектор.

Повече за проекта може да научите и на предстоящата пресконференция, на 6 април 2017 г. от 12:00 ч. в Национален пресклуб БТА, на която ще бъде представена индустриалната карта на България.
Be IT - една по-различна ИТ конференция тази пролет

Be IT е конференция, създадена специално за специалисти, с желание за развитие в сферата на информационните технологии. Тази година за първи път конференцията ще се проведе в Пловдив и София. В Пловдив, на 13 май 2017 г. в Grand Hotel Plovdiv и в София, на 20 май 2017 г. в Suite Hotel Sofia.

По време на конференцията ще се проведат уъркшопи, разделени в три направления, представляващи трите най-актуални теми в света на информационните технологии в момента – Mobile&Hands-on experience, Database и Web. По време на всеки уъркшоп, в рамките на един час, лектори от топ ИТ компаниите в България ще представят някои от най-новите и интересни тенденции и иновации, които се случват в индустрията в момента.

Сред компаниите, които вече са заявили своето участие на конференцията са PFSweb, Adastra Bulgaria и др. Освен с безплатните уъркшопи, всички компании ще се представят и със собствени кариерни кътове, където посетителите на Be IT ще могат да разговарят с представители на компанията, които да му дадат информация за свободните позиции, изискванията за кандидатстване, работната среда и всички други важни детайли около започването на работа в дадена компания.

За допълнителни въпроси и записвания, моля, свържете се с нас:
events@jobtiger.bg
02/49 180 13/22

Конференцията се организира от JobTiger – компания за комплексни HR услуги.
Включете се в „Дни на кариерата“ в Технически университет – Габрово

Предстои първото издание на „Дни на кариерата“ в Габрово и първите 10 компании вече се регистрираха за участие в събитието.

Защо да участвате?
 • Представете лично своите свободни позиции и стажантски програми сред
   амбициозните млади хора с технически профил;
 • Утвърдете своя работодателски имидж сред студентите;
 • Представете работодателската си марка пред точната аудитория

Къде?
Технически университет – Габрово, Библиотека, Корпус №4.
Кога?
26 април (сряда) 2017 г.
10:00 – 15:00ч.

Направете своята регистрация тук: http://www.jobtiger.bg/Career-Days-Gabrovo/#registration
Велико Търново посрещна с ентусиазъм „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. Днес форумът е в Бургас.

На 29 март се проведе тринадесетото великотърновско издание на най-големия форум за студентски стаж и кариера в страната – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“.

1500 младежи посетиха събитието, за да разгледат кариерните предложения на 24 компании. По време на изложението силно впечатление правеше фактът, че почти всички посетители са подготвени с разпечатани автобиографии. Освен това, още преди официалното откриване, мнозина посетиха залата, за да открият къде точно са разположени щандовете на предпочитаните от тях работодатели. Студентите проявиха видим интерес към кариерните предложения на изложителите и отправиха множество въпроси към тях, показвайки, че предварително са се подготвили за събитието и са проучили компаниите.

Днес до 15:00 ч. може да посетите „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ в гр. Бургас, Бургаски свободен университет.

„Национални дни на кариерата“ се организират за шестнадесета поредна година от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Генерален спонсор е Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в България.
 
Интересно от JobTiger.tv
Ани Ангелова, Изпълнителен директор на Райфайзенбанк България: „Не спирайте да се учите и развивате“

Разговаряме с г-жа Ани Ангелова, Изпълнителен директор с ресор „Банкиране на дребно“ в Райфайзенбанк (България) ЕАД, относно възможностите за развитие в банката и качествата на успешните кандидати.

Г-жа Ангелова се присъединява към екипа на банката преди повече от 20 години. Тя започва кариерата си още като студентка във втори курс, търсейки лятна работа.

  • В Русе 32 компании предложиха работа и стаж за младежи и студенти
  • Маргарита Трайкова, Veolia: „Търсим средни техници, завършили топлотехника и електротехника“
  • Бизнес – решаване на проблеми, а не преследване на печалба
  • Javelin Group Bulgaria: „Национални дни на кариерата определено е полезно събитие“
  • Мария Тодорова, Convergys: „Търсим хора с технически профил и владеене на чужд език“
  • Работа от вкъщи – предимство или риск
  • Вера Николова, „Имотикон“: „Търсим нови колеги – амбициозни, с желание за работа и дейни“
  • 4 професионални грешки, които е позволено да допускате
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Тиймбилдинг събитието на годината!

JobTiger и Legion Run Ви канят да станете част от най-вълнуващото отборно събитие за 2017 г. – Legion Run Sofia 2017!

Legion Run е приключенски маратон с препятствия от кал, лед и бодлива тел. Това не е състезание, а незабравимо преживяване за пораснали! Препятствията са измислени така, че да изискват помощ и екипна работа. Въпреки това, нямате нужда от специална физическа подготовка! Когато работите в екип, всички достигат успешно финала.

Подгответе се за вълнуващо и кално забавление, което ще зареди екипа Ви за месеци напред!

Не сте убедени? Вижте какво се случи на Legion Run Sofia 2016!

Свържете се с нас и се възползвайте от нашите специални корпоративни предложения:
rumen@legionrun.com
+359888716064
Обучение в Швейцария – път към успешна кариера в хотелиерството и туризма

Четири от най-добрите колежа по туризъм и хотелски мениджмънт в Швейцария, обединени в Swiss Education Group, организират серия от семинари на тема: „Обучение в Швейцария – път към успешна кариера в хотелиерството и туризма“. Събитието се организира съвместно с агенция за образование „Скай Лайнс“ и ще се проведе в периода от 06 до 09 април в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Серията от семинари на SEG: „Обучение в Швейцария, път към успешна кариера в хотелиерството и туризма“ ще се проведат в следния график:


  • София – 6 април, х-л „Маринела” 18:30 часа
  • Пловдив – 7 април, х-л „Тримонциум”, 18:30 часа
  • Варна – 8 април, х-л „Голдън Тюлип”, 15:30 часа
  • Бургас – 9 април, х-л „Приморец”, 15:30 часа

Входът за събитието е свободен, предварителна регистрация можете да направите ТУК.
Кои са правилата за изключителен успех в продажбите?

Най-доброто обучение по продажби в света тази година ще бъде в София на 31-ви май. Брайън Трейси ще проведе еднодневен семинар на тема “Психология на продажбите” в Интер Експо Център и ще сподели някои от най-добрите идеи, които ще ви помогнат да постигнете изключителен успех в продажбите и бизнеса.

Регистрирайте се сега на промоционални цени!