ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
„Национални дни на кариерата 2021“ ще стартира онлайн с над 40 топ работодатели, търсещи кадри в кризата
Шансът е за всички млади специалисти и студенти, които търсят развитие във всички бизнес сектори в България или чужбина.

Стартът на юбилейното 20-о издание на най-мащабното изложение за търсене и предлагане на работа у нас ще бъде даден на 8 април в 11:00 часа на платформа №1 в света за кариерни събития – Brazen Technologies. Форумът ще бъде официално открит от Генчо Керезов, зам.-кмет по дигитализация на Столична община и Светлозар Петров, управител на HR компания и кариерен сайт JobTiger.

Желание за участие в събитието вече са заявили 42 фирми, опериращи във всички бизнес сектори, както и две агенции, предлагащи кариерни възможности в Австрия. Сред участниците са топ компании като Coca-Cola European Partners, TSD Services, EVN България, Кaufland, Lidl и Soitron.
Интервютата със специалистите по подбор ще са възможни до 17:00 часа на 8 април, като кандидатите сами ще избират с кои работодатели да разговарят и от кое място (и точка на света) да се включат във виртуалния ден на „Национални дни на кариерата 2021“. По време на събитието е предвидена и конферентна част с интересни и полезни презентации на изложители.

Участието за търсещите работа е напълно безплатно. Необходима е единствено предварителна регистрация.

И това е само началото!
20-ите „Национални дни на кариерата“ започват виртуално на 8 април, но това е само началото! През май предстоят и традиционните за форума срещи на живо, организирани в различни академични градове в страната.

Ако искате да знаете повече за най-мащабното кариерно събитие у нас, посетете сайта му: https://national.careerdays.bg или се свържете с организаторите на: events@jobtiger.bg

20-ото юбилейно издание на „Национални дни на кариерата“ се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
JobTiger си партнира с DEV.BG

В динамичната обстановка с медицинската ситуация и необходима бизнес адаптация екипите на JobTiger и DEV.BG демонстрират как бизнесът трябва да продължи и да намери своя нов път – именно в партньорски взаимоотношения.

Във връзка с предстоящите кариерни събития през 2021г. „Дни на Кариерата“ сме щастливи да обявим медийното партньорството между JobTiger и DEV.BG.

Като най-големия организатор на кариерни събития в страната, в това число и специализираните такива в ИТ сферата, медийното партньорство с най-голямата платформа за професионална информираност на IT обществото в България е една съществена стъпка към предоставяне на пълен комплект информационни ресурси за професионалното развитие на специалистите и подпомагане на цялостния пазар на труда в България.

Двете компании поставят на фокус развитието на пазара на труда и кадрите в IT сферата. Кариерните събития, които JobTiger организира вече 20 години, са знакови за въвеждане на младите хора в професионалното поле. Въвличат работодателите и градовете домакини и са свързващо звено между университетите, бизнеса и младите хора. Целта им е да подпомагат практическата реализация на българските специалисти и техния старт в кариерата. Форумите са също толкова важни и за работодателите, за които служат за начин да утвърдят работодателската си марка и да представят свободните си позиции.
Marketplace в HRIndustry.bg – нова възможност за HR бранша

HR браншът в България се развива и променя активно в последните години. Процес, който се ускори в годината на медицинските и икономически премеждия. Все повече компаниите имат нужда и търсят решения за предизвикателствата пред тях, пътища за подобряване на работата и повишаване на ефективността си. И все повече търсенето на такива решения става онлайн. Светът неминуемо се дигитализира и HR общността в много случаи е водеща сила в този процес.

За да отговори на нуждите на времето, JobTiger създаде нова възможност за ползвателите на HRIndustry.bg – българския портал за споделяне на информация и опит в областта на управлението и развитието на човешките ресурси. Marketplace е място за споделяне и рекламиране на продукти и услуги в помощ на HR екипите и компаниите в България. Всички публикувани решения са отново разделени в познатите на всички области на HR, за да се улесни търсенето.

Marketplace започва работа от 17 март и е достъпен за всички, имащи интерес в HR областта. Публикуването на продукти и услуги за участници в HR Industry 2021 е безплатно, а всички останали решения се публикуват при цена 50 лева на месец.

С тази стъпка се постига пълнота на информацията, предоставяна от HRIndustry.bg – статии за споделяне на професионален опит и мнения, новини от HR областта и Marketplace за представяне на актуални продукти, услуги и решения.
Вашият Employer Branding на JobTiger.bg - силен канал за комуникация и представяне

ВИЖ РАБОТОДАТЕЛИТЕ!

Нашият сайт JobTiger.bg постоянно се развива в крак със световните тенденции, като поставя на фокус работодателската марка с Employer Branding услугата.

Услугата представя пълноценно работодателско представяне по отношение на грижата за служителите под формата на независим и авторитетен канал за информация.

Структурирано, модерно, подредено и интерактивно съдържание с динамично управление на информацията. Специализираната страница съдържа информация на едно място – всичко, което интересува кандидата на всеки етап от процеса по подбор с по-добро индексиране от търсещите машини.

Скъсява дистанцията между Вашата компания и бъдещите Ви служители.

Създаването на вашето виртуално представяне е крачка към дългосрочната мисия за представяне, разгласа и популяризация на предпочитания работодател.

За индивидуален поход към Вашите нужди, отстъпка с JobTiger Wallet и повече информация за услугата – екипът на JobTiger е на ваше разположение на office@jobtiger.bg.
Каква заплата да поискате на интервю за работа?

Понякога заплатата, която ще получавате, е по-важна, отколкото намирането на нова работа. Заплащането може да бъде решаващият фактор, за да приемете или откажете предложение за работа.

Отговорът на въпроса „Каква заплата очаквате?" е сложен, защото от една страна искате да получите възможно най-високо възнаграждение, а от друга - не искате да провалите шансовете си да получите работата. Вижте няколко съвета как да отговорите на този въпрос в Zaplatomer.bg.
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Срещни се виртуално с EVN България

Страхотно е да знаеш, че си попаднал на мястото си.

Прекарваме голяма част от живота си на работа и това да се чувстваме на мястото си е изключително важно. Именно затова, ние от EVN България с радост се включваме в Национални дни на кариерата виртуално на 08.04.2021 г.

Заповядайте на виртуалния ни щанд, където нашите представители ще могат да разкажат за повече за компанията, възможностите за развитие при нас и какво намират нашите 2 280 колеги в EVN.

Междувременно, можете да разгледате всички отворени позиции и детайлите на стажантската ни програма Младежи с бъдеще на нашия сайт в меню Кариери – www.evn.bg
#JoinTSD

TSD Services е българска ИТ компания, специализирана в предоставяне на ИТ аутсорсинг услуги и разработка на софтуерни продукти. С 14 години опит, TSD днес се нарежда сред водещите технологични компании в страната.

В момента екипът на TSD се състои от 55 професионалисти, работещи в трите офиса на компанията – Троян, София и Пловдив. Приятелската работна атмосфера и отворената комуникация са емблематични за екипа на TSD. Те вярват, че служителите са най-ценният им ресурс и затова инвестират много в тях.

Ако сте мотивирани да стартирате кариерата си като част от динамично развиваща се компания в ИТ сектора и да придобиете ценен практически опит, в срок до 30-ти април можете да кандидатствате за лятната стажантска програма, която компанията провежда успешно всяка година.

Основни предимства на стажантската програма:
 • Платен стаж
 • Обучение и менторство от опитни професионалисти
 • Удостоверение за успешно завършен стаж
 • Кредити за академичната година
 • Препоръки за стажантите с най-добро представяне
 • Възможност за постоянна заетост

Научете повече за атрактивните възможности за стаж, които TSD предлага, и кандидатствайте тук.