ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
„Годишен календар: Събития“ 2020 на JobTiger
Представяме Ви нашия „Годишен календар: Събития“ 2020, включващ кариерните ни изложения, HR събития и конференции, както следва: Годишният календар ще Ви помогне да:
 - планирате участието си в кариерни изложения за цялата година;
 - бюджетирате разходите за подбор и Employer Branding навреме;
 - ползвате по-ниски цени за ранно записване;
 - …или още по-ниска цена със специалната оферта валидна до 31.12.2019 г.

Повече информация във връзка със събитията, таксите за участие и начините на регистрация бихте могли да откриете в календара, както и на www.jobtiger.events.

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.
events@jobtiger.bg
02 4918 011/ 13/ 22/ 24
Остава по-малко от месец до последното за тази година събитие от поредицата „Дни на кариерата“

Вече стартира регистрацията за събитията на JobTiger през 2020 г., но остава още едно от поредицата кариерни събития за 2019 г. – „Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти”, което ще се проведе на 28 ноември в София, в Университета за национално и световно стопанство (УНСС). В един ден стотици млади специалисти ще открият първата си работа или стаж в утвърдени български и международни компании.

В събитието ще се включат над 80 компании, сред които Grand Hotel Sofia, БНП Париба Лични Финанси, Лидл България ЕООД &KO.KD, CODIX. Всички те ще бъдат на изложението, за да открият добре подготвени и комуникативни млади хора, иначе казано, за да открият своите бъдещи служители. Това безспорно е една отлична кариерна възможност.

По време на събитието младите хора ще имат възможността да научат повече подробности за компаниите, да разберат същността на работата и да се запознаят с вакантните позиции, обявени от тях.

Регистрацията за участие на работодатели все още е отворена. Повече информация може да получите и от екипа на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02 4918 011/ 13/ 22/ 24

Събитието се организира от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС, под патронажа на Ректора на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев.
 
НОВО ОТ JOBTIGER
Новият EMPLOYER BRANDING профил на JobTiger.bg

Ние от JobTiger създадохме услуга, която Ви дава възможност да комуникирате всичко, което е важно за Вашите бъдещи служители по атрактивен и подреден начин, на едно място.

За целта ние от JobTiger създадохме новия Employer Branding профил. Чрез този нов инструмент Вие можете да представите информация в следните категории:
  • Дейност на компанията;
  • Офис локации;
  • Социални и материални придобивки;
  • Продукти, екип, офис пространства, зони за почивка;
  • Всички отворени позиции за работа в компанията;
  • Процес на кандидатстване и интервю за работа;
  • Вашите служители споделят (кратки интервюта със служители);
  • Виртуален ментор.
Освен всичко това, ще получите уникалната възможност да публикувате неограничен брой Брандирани обяви на сайта www.JobTiger.bg, напълно безплатно. Така Вие и Вашите бъдещи служители ще можете да се възползвате максимално от ползите на Employer Branding инструмента.

За демонстрация и повече информация, моля свържете се с нашия екип:
sales@jobtiger.bg
02 4918 017/ 20
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Търсите най-подходящите МВА програми за своята кариера или най-краткия път до мечтаната магистърска програма?

Регистрирайте се за събитията AccessMBA и AccessMasters на 23 и 24 ноември 2019г. в хотел „Интерконтинентал“, в София. Опознайте водещите международни МВА и магистърски програми на лични срещи с представители на университети от Белгия, Великобритания, САЩ, Германия, Румъния, Дания, Испания, Франция, Холандия, Италия и други, сред които SDA Bocconi (Италия), Vienna University of Economics and Business - WU Executive Academy (Австрия), IE Business School (Испания), Vlerick Business School (Белгия), Bentley University (САЩ), American University in Bulgaria и много други.

Предварителната регистрация е задължителна, а участието – напълно безплатно. На събитието можете да спечелите безплатен курс за GMAT, IELTS и да подобрите шансовете си за прием и стипендия. Както и да получите информация за допълнително финансиране от Пощенска банка.

Регистрирайте се за:
AccessMBA: https://www.accessmba.com/link/Du7
AccessMasters: https://www.accessmasterstour.com/link/Du6
Project Management Summit Bulgaria 9th Edition: Остават броени дни до единственото по рода си събитие за професионалната общност на ръководители на проекти и екипи, което ще се проведе на 15 ноември в НДК

9-тото издание на Project Management Summit Bulgaria вдъхновява с лектори от България и чужбина на 15 ноември в НДК - уъркшоп местата са ограничени, затова вземи своя билет сега на https://pmi.bg/pmsummit2019/.