ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Виртуални дни на кариерата - търсене на работа от ново поколение!
Екипът на JobTiger е нетърпелив да Ви покани на третия виртуален кариерен форум, който ще се проведе на 9 ноември 2016 г. от 11:00 до 16:00 ч.

„Виртуални дни на кариерата“ ще протече изцяло онлайн и ще Ви позволи лесно и бързо да се срещнете с десетки компании на едно място, по едно и също време, без да се налага да напускате дома, работното си място или университетската скамейка!

В наближаващото събитие ще участват 21 водещи компании, сред които JobTiger Recruitment, Hewlett Packard Enterprise, Flowminds, Каменица, Xogito Group Inc.. Всяка компания ще има индивидуален кариерен щанд, където ще можете да се свържете с представител на HR екипа им, с който да проведете директно чат интервю, за предлаганите от тях работни позиции. Писмената форма на комуникация превръща „Виртуални дни на кариерата“ в изключително удобна и мобилна форма за кандидатстване за мечтаната от Вас работа!

С участието си във „Виртуални дни на кариерата“:
  • ще спестите време и пари;
  • ще откриете нови свободни позиции в интересните за Вас компании;
  • ще комуникирате директно с HR специалист от компаниите Ви фаворити;
  • ще можете да спечелите Freefly VR Headset, ако проведете поне 3 чат сесии с представители на компании.

Побързайте да се регистрирате, ще Ви очакваме на 9 ноември 2016 от 11:00 до 16:00 ч.

Виртуални дни на кариерата се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger.
 
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
JobTiger получи престижния международен сертификат Investors in People

JobTiger, компания за комплексни HR услуги, получи акредитация за сертификат за покриване на стандарта Investors in People. Той удостоверява фирмената ангажираност за високо бизнес представяне и отлично управление на наличния персонал. JobTiger получи признанието в неговата версия „Сребро“.

Investors in People е международен стандарт за управление на хора, който дефинира в какво се състои успешното водене, подкрепа и управление на хора, в духа на постигането на устойчиви резултати.

Пол Девой, ръководител на Investors in People, заяви по този повод: „Бихме искали да поздравим JobTiger. Тази акредитация е знак, че компанията е чудесен работодател, както и много успешно място за работа, а също означава, че JobTiger определено се е посветила на успеха. JobTiger би трябвало да са много горди с тяхното постижение.“

„Като един от лидерите на пазара на HR услуги, за нас е не просто чест, а задължение, да бъдем пример за отлично корпоративно управление и добри HR практики. Ние сме също и първата HR компания в страната, която придобива този сертификат – едно доказателство, че не просто говорим, а действаме“, заяви Управителят на JobTiger Светлозар Петров.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Наближава седмото издание на „Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти

На 1 декември в Университета за национално и световно стопанство ще се проведат Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти. Събитието се организира за седма поредна година от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС.

Във фоайетата на Университета ще се срещнат студенти и млади специалисти от различни професионални области с водещи български и международни компании. Кандидатите ще имат възможността да разберат повече за отворените позиции на фирмите-участници, а компаниите – да открият своите потенциални нови стажанти и служители.

55 е броят на фирмите, потвърдили участието си до момента, сред които: HRS, 13BIK, cQuest/GemSeek, Ipsos, Cargill, Инграм Майкро, Ernst & Young, PROCTER & GAMBLE BULGARIA, Societe Generale Експресбанк, ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА, „Виста АВТ“ АД, DISCORDIA, EOS Matrix.

Регистрацията за компании все още тече, но местата са ограничени, така че побързайте да запазите своя щанд на: http://economy.careerdays.bg/bg/employers/register!
Датата и мястото на HR Industry 2017 са вече известни

HR Industry е единственото по рода си изложение в България, предназначено за всички, които участват в управлението на човешките ресурси и бизнес стратегии, практикуващи HR-и от водещи организации. То се организира от JobTiger, в отговор на нуждите на бизнеса от подобен род събитие в областта на човешките ресурси и това го прави отлична платформа за представяне на HR продукти и услуги.

Шестото издание на HR Industry ще се проведе на 9 февруари 2017 г. в Интерпред - СТЦ София.

Първите пет събития се радваха на голям интерес от страна на посетителите и компаниите-изложители. Очаква се и тази година HR Industry отново да събере на едно място водещите компании и специалистите от HR бранша!

За повече информация следете: hrindustry.bg
 
Интересно от JobTiger.tv
JobTiger Recruitment: „Въпрос на чест е за нас да участваме във Виртуални дни на кариерата“

JobTiger RECRUITMENT е HR компанията, създадена от JobTiger.bg. И тъй като сайтът ни за обяви за работа винаги се е опитвал да развива нови възможности в максимален брой бизнес сектори, нашата HR агенция пази тази традиция. Опитваме се да бъдем максимално полезни в повече сфери, макар през последните години основно да работим по IT и BPO проекти.

Казвам се Павел Хаджиев и съм част от екипа ни, ангажиран с дейностите ни по подбор на персонал.

  • Програмистите в Пловдив все повече проявяват интерес към програмирането на вградени системи
  • Каменица АД: „Участието ни във „Виртуални дни на кариерата“ е една напълно логична крачка“
  • Разликите между поколенията – как да ги разбираме?
  • Risco Group: „Търсим разнообразни хардуерни и софтуерни специалисти“
  • Как да отговорите на въпроса „Kъде се виждате след 5 години?“
  • Xogito: „Участваме във Виртуални дни на кариерата, за да се срещнем с професионалисти, които споделят начина ни на мислене“
  • Имиджът на добър работодател се гради отвътре навън
  • Sirma Business Consulting: „Служителите ни вярват в начина, по който се управлява компанията“
  • Новото поколение на стандарта Investors in People бе представено в София
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
На 11-ти ноември 2016 в Event Center Sofia ще се проведе годишна Project Management конференция, събираща над 350 специалисти от водещи компании. За шеста поредна година PMI България е главен организатор на PMDAY България 2016 – конференция посветена на най-добрите постижения в управлението на проекти в България. Тази година мотото на конференцията ще бъде “Vision for Success - Mission for Excellence“. На събитието ще присъстват специалисти по ръководене на проекти в различни сфери, като: ИТ, телекомуникации, банков и финансов сектор, образование, строителство, държавни институции и др. Събитието е отворено и за студенти, които искат да научат повече за морените предизвикателства в ръководенето на проекти.

Можете да запазите своето място тук: https://goo.gl/1bmuQx