ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Пролетта е време за ново начало, затова и ние стартираме с чисто нов сайт!
Освен нова, пролетна визия, обновихме и портфолиото си. Сред услугите на JobTiger вече може да откриете автоматизирано видео интервю (Video Recruit), TUV AUSTRIA Management програма в България и HILL Management Services в партньорство с Audit Advice Associates.
 
Спечели стипендия за TÜV
AUSTRIA Мениджмънт програма
за България
Обученията в Практическа
HR школа продължават
Предстои XXI-ят уикенд на
HR екипите в България!
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Be IT – новият път за младите ИТ специалисти в България

JobTiger стартира ново и вълнуващо ИТ приключение. Тази пролет ще организираме един различен вид конференция, на която да съберем най-добите компании в сферата на информационните технологии и най-мотивираните младежи.

Be IT е мястото, което събира хора с интереси в най-бързо развиващия се сектор на информационните технологии. В първото издание на конференцията няма да видите традиционната презентация, нито познатия кариерен форум. Този път ще използваме уъркшоп като форма на представяне. Паралелно във времето ще протичат по 3 уъркшопа на различни теми, всички засягащи ИТ. Фокусът на събитието са иновациите в ИТ, начинът, по който те се прилагат на практика през призмата на конкретната компания, както и реални казуси възникнали по време на работа и решенията им. По същото време в отделно помещение ще се разположат фирмени кътове на всяка участваща компания, където младежите ще могат да се запознаят подробно с дейността на компанията.

За повече информация:
Т: +359 2/49 18 000
Е: office@jobtiger.bg
ТОП ИКТ Работодател 2014 - Включете се в единственото по рода си проучване сред ИКТ работодателите в България

„ТОП ИКТ Работодател“ е единственото по рода си проучване на ангажираността на служителите в сектор „Информационни и комуникационни технологии” у нас. То ще даде възможност на всяка компания, чрез външна обективна оценка, да получи анализ на ангажираността на служителите си, анализ за състоянието на целия бранш и анализ на позицията на компанията спрямо целия бранш.

Благодарение на факта, че проучването е секторно, се гарантира постигане на по-висока обективност и сравнимост на резултатите и данните сред компаниите – участници.

Първите 20 компании вече се регистрираха за участие в проучването.

Предлагаме ви възможността да получите външна оценка за ангажираността на служителите и реална представа за позицията на компанията сред конкурентите, защото записванията за ТОП ИКТ Работодател 2014 продължават!
 
Новини от „Национални дни на кариерата 2014 - Добра Кариера, Добър Живот“
Възможностите за кариерно развитие, които дава форумът „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ стават все повече с всяка изминала година. През март стартира 13-тото издание на форума, започвайки в гр. София. За двата дни в столицата студентите се срещнаха с представители на 112 български и международни компании, предлагащи свободни стажантски и работни позиции.

Кариерният форум продължи обиколката си в страната, посещавайки градовете Варна, Велико Търново, Русе и Свищов. Рекорден брой фирми и посетители измерихме тази година във Велико Търново и Русе. Този факт показва, че младите хора подхождат с отговорност към своето бъдеще и кариерно развитие.

Следващият град, който ще стане домакин на „Национални дни на кариерата“ е Пловдив. Форумът ще се проведе на 8 април в Международен панаир Пловдив, Конгресен център между 10:00 и 18:00 часа, като през целия ден ще се провежда и семинарна програма.

13-тото издание на „Национални дни на кариерата“ ще закрием в Бургас. В морския град ще се срещнем със студентите в Бургаски свободен университет на 10 април между 10:00 и 15:00 часа.
 
Интересно от JobTiger.tv
Десетото издание на „Национални дни на кариерата“ във Велико Търново постави рекорд

Най-големият кариерен форум в България „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ посети и старата столица Велико Търново. По традиция, събитието се състоя в Библиотечно-информационния център на Корпус 5 на Великотърновския университет “Св. св. Кирил и Методий”.

Младите икономисти в Свищов в търсене на кариера
1900 студенти от Варна получиха възможност за старт в кариерата
Програма за подпомагане на служители
Младите хора по следите на успешна кариера и в Русе
“Национални дни на кариерата” 2014 – Johnson Controls
Любопитно от JobTiger Блог
5 начина да станете по-атрактивни кандидати за всеки работодател

При огромната конкуренция на пазара на труда, никак не е излишно да се поработи върху представянето пред евентуални работодатели, за да бъде то на ниво. Разбира се, има хиляди неща, които можете да направите, но тук ще се спрем само на пет, които по правило биха били достатъчни в повечето случаи.

4 лоши навика, които могат да съсипят кариерата ви /част 1/
Стеснителността на събрания в офиса и как да се борим с нея
Видео интервю за работа – основни препоръки
4 лоши навика, които могат да съсипят кариерата ви /част 2/
Как да преодолеем скуката или напрежението в работата ни?
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Срещнете се с водещи бизнес училища

One-to-One MBA събитие

София, 24 април 2014
Четвъртък, 16:00 - 21:30ч.

Уникален персонализиран формат на събитието, който ви дава възможност да изберете правилната МВА програма
  • Индивидуални срещи и семинари в малки групи
  • Интерактивна MBA конференция
  • Безплатни индивидуални консултации с МВА и GMAT специалисти
  • Възможности за МВА стипендии
Регистрацията е безплатна, но местата за индивидуални срещи са ограничени.

Запазете своето сега на http://www.accessmba.com/sofia/index.html?ui=HXUHO01395059532

Участници в Access MBA събитията сезон пролет 2014:
IE Business School, HEC Paris, INSEAD Executive, American University in Bulgaria, Copenhagen Business School, Ashridge Business School, The University of Sheffield International Faculty, CITY COLLEGE, Manchester Business School, Hult International Business School, Vlerick Leuven Gent Management School, Bentley University, Nottingham Business School (Nottingham Trent University) ... и много други.