ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ     
Лятно предложение: Възползвайте се от 50% отстъпка от цената на Employer Branding от JobTiger!
Кога?
Лятното предложение важи за месеците юли и август.

Защо?
За да утвърдите корпоративната си визия.
За да изградите имидж на социално отговорна компания.
За да имате по-висока лоялност на служителите.
За да ограничите текучеството.
За да давате винаги актуална информация за фирмата.

За услугата
Employer Branding by JobTiger ви дава уникална възможност да представите усилията и постиженията на своята компания, както и да представите структурата, социалните политики и възможностите за развитие и растеж на служителите.
Сега JobTiger.bg ви предлага динамично корпоративно представяне!

Динамичен Employer Branding включва:
  • Представяне на компанията в собствена страница в www.JobTiger.bg
  • Текстово и графично представяне на компанията в собствен канал в JobTiger.tv
  • Публикуване на две новини (статии) и един видео материал в JobTiger.tv всеки месец.
    * При нужда JobTiger.tv може да предостави като допълнителна услуга изработването на видео материалите.
  • Ежемесечно актуализиране на информацията в секция Employer Branding в www.JobTiger.bg
За повече информация:
Полина Декова,
Digital Marketing Manager

T: 02 49 180 18
М: 0884 71 09 48
E: polina@jobtiger.bg
 
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
„Employer Branding е постоянен процес“ – сутрешна кафе-дискусия с Том Кроуфърд

На 28 юни се проведе, организираната от JobTiger, сутрешна кафе-дискусия с Том Кроуфърд.
Британският експерт по изграждане на работодателска марка бе на посещение в България, като лектор на конференцията „Успешните комуникации започват отвътре“.

Той отдели от времето си, за да се срещне с HR мениджъри, интересуващи се от employer branding. Във видеорепортажът, който нашият екип направи по време на срещата може да видите какво сподели Том Кроуфърд за основните концепции, които се крият зад понятието employer branding, за постоянния процес на изграждане на един работодател като “марка” и за връзката на всичко това, с корпоративната социална отговорност.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Тигърски работи – сайтът ни е обновен!

Тигърът расте, дейностите се увеличават, а новите ситуации си искат своето. Съответно, тигърските ни инстинкти ни подсказаха, че е време за някои промени. И, ето, направихме ги – JobTiger.bg, бе обновен и осъвременен. От днес можете да видите първите промени по него.

Ревизирахме структурата и вече имаме отделни секции за всяка от основните ни дейности – обяви за работа, подбор и организиране на събития. Леснодостъпни са и всички обучения, които предлагаме.

Естествено, тъй като работодателите са много важни клиенти за нас, наблегнахме и на възможността за оформяне и подчертаване на добрия им имидж. Секцията “Employer Branding” е още по-видима. Ако сте работодател и искате да излезете с „едни гърди напред” пред конкурентите си, свържете се с нас, за да ви представим подобаващо в тази секция. Иначе казано, ако още нямате корпоративна страница при нас, моментът е подходящ дори повече от обичайното – ще получите лятна оферта за 50% отстъпка от цената на услугата през юли и август.

Ново в сайта – територията на ловуващите тигри от отдел „Подбор”. Независимо, дали търсите работа или служители, в тази секция имате възможност да се запознаете с начина ни на работа, стратегията ни за развитие и най-вече, да разберете с кого ще работите при нас.

Повече подробности за промените в Тигъра и как може да се възползвате от тях, може да научите и в Блога на JobTiger.
Лятна школа за HR специалисти: Практически съвети по ЗБУТ – помагало за HR-специалиста

Второто обучение от лятната школа за HR специалисти е насочено към всички специалисти, работещи в сферата на човешките ресурси, на които се налага да се сблъскват ежедневно с организацията на условията на труд.

Чрез това обучение Лятна школа цели да представи един различен поглед върху въпроса „Чия функция е ЗБУТ?” и да даде възможност на участниците да получат опит и знания за преодоляване на кризисни ситуации и казуси свързани с административната работа по условия на труд и ЧР, както и да усвоят ефективни инструменти за своята „безопасна работа” в тази област.

Обучението ще се проведе на 12-ти юли с водещ Симона Райчева, Специалист ЧР и отговорник по безопасност и здраве в Санома Блясък България.

Повече за обучението може да научите тук.
Вижте и какво сподели Симона Райчева за предстоящото обучение: http://jobtiger.tv/hr-industry/obuchenie-po-zbut-v-lyatnata-shkola-za-chr-spetsialisti
JobTiger дава стипендия за мениджмънт програмата на TÜV AUSTRIA Academy

JobTiger има удоволствието за втори път да обяви конкурс за пълна стипендия на стойност 2400 евро, както и още една на половин на стойност 1200 евро, за участие в петото издание на реномираната TÜV AUSTRIA Management Program в България.

За кого е предназначена стипендията?
За всички, които искат да разширят познанията си в ключовите области – икономика, право и маркетинг, с цел оптимизация на уменията си за работа с клиенти и успешна комуникация. В програмата ще се запознаете и с модели, практики от управлението на проекти и човешки ресурси, за да повишите както собствената си продуктивност, така и тази на другите около Вас.

Повече за критериите за участие, сроковете и документите за кандидатстване може да научите на страницата на програмата в JobTiger.bg или в JobTiger.tv.
JobTiger дава стипендия за TÜV Рrogram for Tourism in Bulgaria

JobTiger и TÜV Austria Academie обявяват конкурс за  една пълна стипендия към TÜV Рrogram for Tourism in Bulgaria. Програмата  е разработена от екип международни експерти в сферата на Туризма. Изучава се качеството на туристическото обслужване, управление на търсене и предлагане, както и иновациите в бранша. Курсът е с продължителност десет дни с интензивно обучение.

За кого е предназначена програмата?
Програмата е предназначена за млади и амбициозни хора, работещи и развиващи се в тази сфера. Сертификатът, който предоставя TUV Academie ще спомогне за повишаване на вашият ценз и знания в този сектор.

Повече за критериите за участие, сроковете и документите за кандидатстване може да научите отново на страницата на програмата в JobTiger.bg или в JobTiger.tv.
 
Интересно от JobTiger.tv
Използване на филтрите за търсене в сайта JobTiger.bg – обучително видео

В това видео ще видите как най-ефективно да използвате филтрите при търсене на свободни работни позиции в нашия сайт JobTiger.bg. Познаването на тези технически детайли ще ви улесни в намирането на най-подходящите предложения за вас.

Известни са финалистите в конкурса “Български награди за уеб”
JobTiger дава стипендия за TUV Рrogram for Tourism in Bulgaria
JobTiger дава стипендия за мениджмънт програмата на TUV AUSTRIA Academy
“Иновацията може да е всичко и нищо” – Велизар Димов за Innovation Challenge
Вчера бяха раздадени наградите за вътрешни комуникации Grapevine Awards
Успешно премина XIX-тия HR уикенд
Любопитно от JobTiger Блог
Изпращането на кандидатура за работа, в детайли

Прави ми впечатление, че доста хора не отделят време и внимание към начина, по който „поднасят” автобиографията си. Това може да се окаже от ключово значение и да доведе до грешна първа представа за кандидата. Дори и малки, детайлите при кандидатстване за работа се открояват на фона на масовите грешки и могат да породят първоначален интерес у четящия да разгледа документите ви.

Полезни съвети за писане на CV
3 сериозни грешки, които по-възрастните безработни допускат
Позитивно за търсенето на работа
Първи впечатления на интервю за работа
3 елемента от личната ви поддръжка, които могат да решат изхода от интервюто
Тигърски работи – сайтът ни е обновен!
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Включете се в Innovation Challenge 2013

През м. юни, бе даден стартът на Innovation Challenge 2013 – съвместна инициатива на рекламна агенция Маркет Тренд и JobTiger. Състезанието се провежда за втора поредна година и е насочено към амбициозни мениджъри, които се стремят да внедряват иновации в своите компании.

Финалистите в конкурса ще имат изключителната възможност да надградят професионалните си умения в програмите на Международния факултет на престижния британски университет University of Sheffield.

За да участват в Innovation Challenge 2013, кандидатите трябва да подготвят проект, свързан с иновация, която са въвели или възнамеряват да въведат в своята организация. Важно условие е иновацията да има реално (или очаквано) въздействие върху производителността на организацията. Всички кандидати ще могат да се възползват от съветите на победителят от първото издание на конкурса, управителят на Еmbrioо - Рени Попчева.

Срокът за подаване на кандидатурите за второто издание на конкурса е 31 август 2013 г.
Подробна информация за участие в конкурса може да намерите на: www.innovation-challenge.org

В JobTiger.tv може да видите какво споделиха миналогодишните победители в конкурса Рени Попчева и Велизар Димов, както и интервюто с проф. Стелиос Кехаяс, преподавател в Executive MBA програмата на City College.