ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
След по-малко от два дни стартират Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг
Поредицата специализирани кариерни събития Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг, по време на които стотици млади специалисти ще открият първата си работа или стаж в утвърдени български и международни компании, ще стартира на 10 октомври в София, НДК, ет. 5.

В наближаващите събития ще участват повече от 110 утвърдени български и международни ИТ, BPO и производствени компании, сред които са LiveArea, Либхер Хаусгерете Марица ЕООД, Coca-Cola European Partners, Behr-Hella Thermocontrol EOOD. Независимо от разликите между тях, всички изложители са водени от съображението да открият добре подготвени и комуникативни млади хора. Иначе казано – те ще бъдат на изложението, за да открият своите бъдещи служители. Това безспорно е една отлична кариерна възможност.

Очакваме ви на Дни на кариерата: IT, Комуникации и Аутсорсинг на:
•   10 октомври в София, НДК, ет. 5;
•   14 октомври в Пловдив, Пловдивски Панаир, Конгресен Център;
•   16 октомври във Варна, Rosslyn Dimyat Hotel;
•   22 октомври за първи път в Габрово, Технически университет, Библиотека.


Наближава крайният срок за регистрация на компании за останалите събития от поредицата Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг тази есен. Регистрацията за участие в гр. София вече приключи, но все още може да се включите в събитията в Пловдив, Варна и Габрово. Повече информация бихте могли да получите от екипа на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02 4918 013/ 22

Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Златен спонсор на събитието е LiveArea.

Партньори на събитието са Министерство на образованието и науката, Министерство на икономиката, КРИБ, JobTiger.tv, HRIndustry.bg, Аз мога тук и сега, b2b Media, Computerworld.bg, Karieri.bg, сп. Журнал за жената, Buljobs.com, 9Academy.bg, teennews.eu, Uchi.bg, Able Mentor, teenPortall.com, Международната награда на херцога на Единбург – България, Kaldata, CIO, SkyLines
.
Местата за участие на работодатели в Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти са почти изчерпани

На 28 ноември 2019 г., във фоайето на УНСС, ще се проведе десетото юбилейно издание на специализираният кариерен форум Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти. По традиция форумът има за цел да събере на едно място студенти и млади специалисти с водещите български и международни компании, които търсят служители с умения и познания с икономическа насоченост.

Десетки български и международни компании, търсещи служители в секторите: икономика, финанси, човешки ресурси, маркетинг и обслужване на клиенти ще участват по време на събитието. Броят им постоянно нараства и до този момент са се регистрирали повече от 70 компании, а организаторите очакват той да достигне 100 изложители до датата на форума.

Регистрацията за участие на работодатели е отворена. Повече може да научите на https://careerdays.bg/bg/economy-careerdays/employers или от екипа на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02 4918 013/ 22

Събитието се организира от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС, под патронажа на Ректора на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев.
 
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
Компанията за комплексни HR Услуги JobTiger защити сребърното си ниво, което получи през 2016 за покриване на стандарта Investors in People

За втори пореден път JobTiger получи акредитация за сертификат за покриване на стандарта Investors in People като демонстрира отдадеността на компанията да реализира потенциала на своите служители. JobTiger успя да защити и получи отново признанието за покриване на стандарта в неговата версия „Сребро“.

През 2016 г. JobTiger бе за първи път акредитиран за стандарта, като усърдно продължава своята амбиция да развива и усъвършенства най-ценния си ресурс – своите служители. Валидността на сертификата е 3 години.

Investors in People е международен стандарт за управление на хора, определящ какво е нужно за ефективно водене и подкрепа за постигане на устойчиви резултати. В основата на стандарта е рамката на Investors in People, отразяваща най-новите тенденции свързани с работното място, основните умения и ефективните структури, необходими за подобряване на резултати във всяка една индустрия. Като работи с клиенти в цял свят, стандартът Investors in People позволява на организациите да направят съпоставка с най-добрите такива в международен мащаб.

Г-н Пол Девой, начело на Investors in People каза: „Бихме желали да поздравим JobTiger – акредитацията за стандарта Investor in People е знак за отличен работодател и организация, отдадена на това да реализира потенциала на своите служители, като водещ фактор за постигане на успех. JobTiger трябва да бъдат изключително горди от своето постижение.“
Конференцията за кариерно преориентиране и предварителен подбор – SCALE UP Your Career, организирана от JobTiger и Career Guide, събра бизнеса и търсещите работа на 26 септември

На 26 септември 2019 г. в Интерпред – СТЦ София се събраха най-добрите експерти в кариерното развитие, международни лектори и топ компании, с цел да помогнат на талантливите и амбициозни хора да открият удовлетворяваща кариерна реализация. Събитието беше посетено от 320 млади и талантливи хора с натрупан професионален опит.

Посетителите имаха възможност да се срещнат директно с представители на фирмите участници и да получат реална представа за възможностите за кариера при тях. Програмата на изложението включваше 15 фирми-изложители, 7 международни лектори, 2 казуса, 1 кът, на който посетителите получиха възможността да тренират за интервю за работа.

SCALE UP Your Career се организира за втора поредна година от Career Guide и за първа с подкрепата на JobTiger.

Сред лекторите на събитието бяха: Стойне Василев (личен финансов консултант), Милен Великов (сертифициран GCDF кариерен консултант), Елица Костова (основател на „Кариерата, която обичам“), Катрин Прентис, (AMC (IAPC&M) Акредитиран Мастър Коуч), Жанета Костадинова (специалист подбор в JobTiger и сертифициран GCDF кариерен консултант), Мартин Петров (сертифициран коуч) и др.
TEDxSerdikaSalon - Education out of the box: 10 успешни личности разказаха 10 вълнуващи истории

Разказването на истории може да ни помогне да открием нови възможности, идеи и решения. Те се случват на реални хора, част са от техния живот и дават знания по един много специален и вълнуващ начин.

На 28 септември във Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) 10 успешни личности, разказаха 10 вълнуващи истории. Защото най-добрите решения често се оказват съвсем различни от стандартните.

Сред лекторите бе и нашият управител Светлозар Петров, който разказа на посетителите „Как художествената литература помага на успеха“.

 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Първото в България обучение за Бушидо Лидери

„Бушидо – пътят на лидера“ е обучение, създадено и предазначено, за да подготви лидерите за успех в контекста на неспирните и комплексни промени и огромна конкуренция.

На 01.11.2019 г. в зала G8 ще се съберат най-изявени и опитни лидери от различни индустрии, за да преживеят заедно вътрешна трансформация, която в последствие да пренесат в техните организации.

Бушидо – пътят на лидера не е просто обучение, а е трансформиращо преживяване за лидери, базирано на иновативни и световно доказани теории и подходи като Спирална динамика, Игровизация, Трансформиращ Коучинг, Интегрален подход. Целта на приложението на тези подходи е не само да стимулираме мозъчната пластичност и по–ефективно да придобием нови знания, но и усвоим техниките, които да използваме като лидери, за да повдигнем нивото на нашият екип и организация.

Бушидо – пътят на лидера е обучение, разработвано в продължение на вече 10 години задълбочено изучаване и проучване на редица теории за лидерство, управление на хора, мениджмънт и тяхното приложение и изпитване в хода на времето, доказали своята резултатност.

Ако сте готови да преобразите себе си като лидер и своята организация закупете сега вашият билет с код JobTIGER10 и се възползвайте от 10% отстъпка от цената на всички билети: https://event.gg/12727/
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Project Management Summit Bulgaria 9th Edition: Последните тенденции в управлението на проекти близо до теб

9-тото издание на единственото по рода си събитие за професионалната общност на ръководители на проекти и екипи Project Management Summit Bulgaria ще се проведе на 15 ноември в НДК и можеш да вземеш своя early bird билет сега на https://pmi.bg/pmsummit2019/.
Съветникът на Тръмп-младши, бивш агент на ФБР и най-успешният Facebook блогър ще посетят Варна за събитие през октомври

Innowave Summit 2019 ще се проведе за поредна година във Варна на 18 и 19 октомври в Двореца на културата и спорта. Мащабната конференция ще събере в морската ни столица световни брандове като Apple, Facebook, Google, Amazon, eBay, Trip Advisor, Booking, CNN, Alibaba.com, както и фондове за рисков капитал от 3 континента, с инвестиционно портфолио от над 100 милиона USD.

„Тази година сме подготвили нещо още по-вълнуващо! Всички посетители ще имат възможност да гледат изключителни лектори, които никога не са стъпвали в България. Беше трудна задача да убедим имена като Сед Симоув и Дрейтън Бърд „Бащата на маркетинга“ да се включат, но съм сигурен, че всички усилия си струват. Нашата основна задача е всяка година да надграждаме, затова Innowave Summit през 2019-та ще бъде най-атрактивното издание до този момент“ – споделя Димитър Василев от Български Бизнес Форуми, съорганизатор на събитието.

Съветникът на Доналд Тръмп–младши, по потребителско обслужване, е сред топ лекторите, които ще участват в конференцията. Официален гост на Innowave Summit 2019 ще бъде също и европейският комисар по иновации и младеж Мария Габриел.

Екипът на Innowave Summit 2019 обещава много изненади по време на целия форум.
Италия – една от най-търсените образователни дестинации в Европа

Известна със своя стил, античност и архитектура, Италия е привлекателна не само като туристическа, но и като образователна дестинация. Страната привлича ежегодно 80 000 международни студенти от цял свят с многобройните си бакалавърски програми, магистратури и докторантури, които се предалагат както на италиански, така и на английски език!

Това е поводът за девета поредна година изложението „Дни на италианското образование“ да покани представители на едни от най-престижните италиански учебни заведения. Събитието ще се състои на 12 октомври в СТЦ „ Интерпред“, София и на 13 октомри в хотел „Голдън тюлип“, Варна. Форумът се провежда под патронажа на Италианската търговска камара. Организатор е агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс“.

„Дни на италианското образование“ има съпътстваща програма от презентации на участниците в събитието, която дава възможност за допълнителна информация относно условията на кандидатстване и изискванията за прием във висшите учебни заведения. Пълната програма на събитието както и възможност за безплатна регистрация ще откриете ТУК!