ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Записахте ли се за участие във Виртуални дни на кариерата 2019?
Единственото в България изцяло онлайн кариерно събитие тази година ще се проведе на 16 май и ще Ви позволи лесно и бързо да се срещнете със стотици подходящи кандидати на едно място, по едно и също време, от удобството на Вашия офис. Всяка компания ще може да изгради свой виртуален кариерен щанд, където освен да публикува информация за дейността си, да се представи като работодател и да добави линкове към обяви за работа, ще може да провежда и чат сесии с кандидати.

С участието си във „Виртуални дни на кариерата“:
   • ще спестите време и пари;
   • ще откриете таланти с разнообразни профили, които да заемат свободните позиции във Вашата компания;
   • ще получите достъп до десетки автобиографии;
  • ще можете да се възползвате от постоянно подобряваща се платформа с широки функционалности, подпомагащи доброто представяне на работодателския бранд и привличането на надеждни специалисти.

Ако все още не сте запазили своето място, побързайте да го направите!

За допълнителни подробности и записвания посетете сайта на събитието:
virtual.careerdays.bg/bg/employers

Виртуални дни на кариерата се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger.
 
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
Форумът, от който започват хиляди кариери, се случи за 18-та поредна година

На 8 април, с провеждането на пловдивското събитие от „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ 2019 успешно приключи 18-тото издание на най-големия кариерен форум в България. „Национални дни на кариерата“ се организират от JobTiger, а генерален спонсор и дългогодишен партньор е Нестле България.

Кариерният форум събра под един покрив водещи компании, които предлагат свободни работни позиции, и млади хора, които искат да стартират или развият кариерата си. В период от четири седмици представители на общо 196 компании се срещнаха с 11 950 посетители в различни академични градове на България. Тази година градовете бяха 8 – София, Варна, Бургас, Русе, Свищов, Велико Търново, Габрово и Пловдив.

Изложението е доказал се успешен формат с изградени традиции, чрез който през годините 45 000 търсещи работа или стаж са намерили мечтаната позиция. Чрез събитията в академичните градове работодателите се свързват с местната общност и се запознават със следващото поколение качествени служители. Водещи български и мултинационални компании се възползват да проучат различни български области за качествени кадри, в момент, в който недостигът на квалифицирани специалисти става осезаем.

Големите градове по традиция отчетоха силен интерес от работодатели и посетители – София, Пловдив, Варна и Русе имаха съответно 126, 57, 42 и 36 компании.

Статистиката показва, че в историята на форума един от всеки шест посетители успешно кандидатства за стаж или работа по време или в следствие на направен контакт с работодател на „Национални дни на кариерата“. Затова очакванията са и тази година около 2000 млади хора да стартират или надградят своята кариера в пряко следствие от най-успешното кариерно събитие в България.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Zaplatomer.bg с нов модерен дизайн от април 2019

Zaplatomer.bg и останалите локални уебсайтове от международната групата на Paylab.com обновяват своя дизайн през април 2019 г. Освен новите визуализации, сайтът преминава към Cloud уебхостинг и модерен Laravel PHP фреймуърк. Основните характеристики са простота, прозрачност и дискретен синьо-зелен градиент. В основата на редизайна на сайта е промяната на логото - око, фокусирано върху възнаграждението.

Потребителите на онлайн услугата на Zaplatomer.bg се увеличават. Базата данни на сайта в момента съдържа повече от 47,200 профили със заплати. Повече от 711,780 респонденти са използвали Paylab.com и локалните портали за заплати в 20 държави през 2018 г., което е с 41% повече в сравнение с предходната година. Отчасти това се дължи и на разширяването на партньорската мрежа на Paylab в държави като Румъния и Македония.

Повече от 1000 компании, предимно малки и средни предприятия, вече са закупили отчети за заплатите от партньорската мрежата на Paylab в отделните европейски държави. Клиентите ценят най-много бързината и достъпността на услугата.

Всички въведени профили със заплати се проверяват

Сайтът непрекъснато подобрява методологията и оценката на данните. В базата данни се включват само заплати, които не съдържат екстремни стойности и не се дублират. Окончателното изчисляване на заплатата за дадена позиция се извършва чрез регресионен статистически модел.
Само 6 от 10 попълнени заплати участват в изчисленията, включени в доклада за заплата. Приблизително една четвърт от въпросниците автоматично отпадат в резултат на тристепенна проверка. Въпросниците, попълнени от потребители на сайта, които искат да проучат пазара и въвеждат очаквана заплата не се включват в базата данни за доклади за заплатите.

Zaplatomer.bg e съвместна услуга на JobTiger.bg и международния портал за заплати Paylab, собственост на словашката технологична компания Profesia, s.r.o., част от финландската медийна компания Alma Media.
EXCLUSIVE LEADERSHIP WEEK-END – Khrisallis Coaching Zone

*FOCUS *INTUITION *EMOTIONAL INTELLIGENCE *MOTIVATION

All Inclusive Leadership Training in Bansko May 2019, Hotel Kempinski Grand Arena.

From Friday 24th to Sunday 26th

We are enthusiastic about introducing an exclusive event by Khrisallis meant to enhance your leadership skills and your personal development. You will benefit from breathtaking landscapes in the National Park of Pirin, the optimal place to recharge yourself, discover your hidden skills and make meaningful connections with like-minded people. Only one motto: Just be yourself! We will take care of you with both professionalism and confidentiality during this uncommon journey to a better understanding of yourself. We will stay close by at any time. Take this unique exclusive opportunity to live a deep and versatile experience that will help you be the great leader you deserve to be!

PACKAGE RATE PER PERSON: 3980 BGN (not subject to VAT). Includes: all inclusive hotel, meals, coaching sessions, activities and workshops, insurance, training certificate, photo portfolio.

For further details please contact us:
E: events@jobtiger.bg
M: 0882364456
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Legion Run се завръща през 2019!

JobTiger и Legion Run Ви канят да станете част от най-вълнуващото отборно събитиe за годината. Очакваме Ви на 6-ти ЮЛИ в околностите на София! Това е приключение за всички. Нямате нужда от специална физическа подготовка! Някои от изненадите, които сме приготвили са:
  • Редица нови и променени препятствия
  • Обширна и интересна детска зона
  • Разнообразна и вълнуваща фестивална част

Не пропускайте да заявите Вашия корпоративен пакет до края на Април, за да се възползвате от по-ниски цени на билетите. Свържете се с нас на: rumen@legionrun.com и +359888716064