ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Scale Up Your Career - Как се планира успешна кариера?
Как да изберем кариера, която ни изпълва с ентусиазъм и желание всеки ден да показваме най-доброто от себе си? Какво е важно за кариерното преориентиране? Как да планираме своята успешна кариера?

Отговорите на всички тези въпроси ще бъдат във фокуса на единствената по рода си конференция за кариерно преориентиране и пре-скрининг в България – Scale Up Your Career 2019, организирана от JobTiger и Career Guide.

Конференцията ще се проведе на 26 септември в Интерпред - СТЦ София и ще събере най-добрите експерти в кариерното развитие, утвърдени български и международни компании и търсещите работа професионалисти, за да им помогне да започнат смислено партньорство, както и да създадат стойност едни за други.

Scale Up Your Career е конференция за хора с опит и амбиция да имат кариера, която обичат. Конференцията предлага среща с компании и интерактивни работилници, за да направят търсещите работа информиран и успешен избор.

А за да изберат правилните хора, компаниите имат нужда да ги видят в действие, да тестват нагласи, ценности и умения. Scale Up Your Career предоставя тази възможност – по време на събитието, ще се проведат срещи под формата на игри-казуси с посетителите в специално обособени за това зони. Казусите представят конкретна ситуация, въпрос или задача в зависимост от изискванията като работодател. Благодарение на такива срещи работодателите ще имат възможност на място да открият и селектират подходящите таланти.

Регистрацията за посетители е безплатна, но местата за участие са ограничени.

Регистрацията за работодатели е отворена. Повече информация за събитието и начините за участие бихте могли да научите на http://scaleupyourcareer.com/za-kompanii или от екипа на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02 4918 013/ 22
Водещи компании в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг ще се включат през октомври в Дни на кариерата 2019

На 10 октомври 2019 г., в гр. София, ще стартира десетото юбилейно издание на Дни на кариерата: ИТ, Коминикации и Аутсорсинг. В събитието ще участват водещи български и международни компании, предлагащи работа и стаж на студенти и млади специалисти.

Cлeд фopyмa в Coфия, cъбитиeтo пpoдължaвa нa 14 oĸтoмвpи в Кoнгpeceн цeнтъp нa Πлoвдивcĸи пaнaиp, нa 16 oĸтoмвpи в Rоѕѕlуn Dіmуаt Ноtеl в гр. Варна. За първи път през 2019 г., форумът ще се проведе и в гр. Габрово – на 22 октомври в Технически университет, Библиотека.

По време на всяко събитие, в рамките на един ден, се провеждат стотици срещи и разговори между студенти и млади специалисти, търсещи кариерно развитие в секторите: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг с компаниите лидери в секторите. Всички те, дават възможност на младите да открият новото си работно място или шанс за участие в стажанските им програми.

Регистрациите за компании все още са отворени. Може да научите повече за събитието и регистрацията за участие в сайта на събитието или от екипа на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02 4918 013/ 22
Продължава регистрацията за участие в единствения специализиран кариерен форум в икономическия сектор в България

Пазарът на труда се възстанови и днес повечето професии отново предлагат широко поле за кариерна реализация. Освен IT специалисти, работодателите активно търсят и множество други специалисти – търговци, финансисти, HR експерти и много други. Именно тази нужда се старае да задоволи кариерното събитие Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти.

Ежегодното събитие, организирано от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС, под патронажа на Ректора на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев., ще срещне на едно място млади специалисти от различни професионални области с водещи български и международни компании на 28 ноември във фоайето и залите на УНСС. Повече от 60 компании вече са се записали за участие, давайки сериозна заявка за силно фирмено присъствие и богат избор от отворени позиции.

Подготовката за събитието, което се провежда за десета юбилейна година, преминава при изключително силен интерес от страна на работодателите.

За повече информация може да се вържете с екип „Събития“ на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02 4918 013/ 22
TEDxSerdikaSalon: Education ще ви срещне с 10 успешни личности, които ще разкажат 10 вълнуващи истории!

Кога? 28 септември (събота) от 13:00 часа

Къде? Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ)

Как? Ще ви разкажем няколко истории. Разказването на истории може да ни помогне да открием нови възможности, идеи и решения. Те се случват на реални хора и са част от техния живот. Те дават знания по един много специален и вълнуващ начин.

Те вдъхновяват… – Out of the Box – Защото най-добрите решения често се оказват съвсем различни от стандартните.

Сред лекторите, които ще имате възможност да видите и чуете по време на TEDxSerdikaSalon: Education | Out of the Box е и нашият управител Светлозар Петров.

Местата са ограничени. Може да запазите своите билети тук: https://bit.ly/2ZuAUAe
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Project Management Summit Bulgaria 9th Edition: Последните тенденции в управлението на проекти близо до теб

9-тото издание на единственото по рода си събитие за професионалната общност на ръководители на проекти и екипи Project Management Summit Bulgaria ще се проведе на 15 ноември в НДК и можеш да вземеш своя early bird билет сега на https://pmi.bg/pmsummit2019/.