ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Наближава най-големият кариерен форум в България - „Национални дни на кариерата” 2022.
Остават две седмици до началото на най-големия кариерен форум в България. 21-ото издание на "Национални дни на кариерата" ще се проведе присъствено и виртуално през месеците март – април 2022.

Първият за годината кариерен форум се радва на засилен интерес от страна на компаниите изложители. Виж компаниите, които вече са се записали за участие – тук.

„Намери своето място на Национални дни на кариерата“ - нови професионални контакти между работодателите и търсещите работа на живо и онлайн.
От кариерното изложение е започнал професионалният път на над 48 000 човека, което го прави разпознаваемо като „Събитието за първа работа или стаж“. Повече информация за участници и работодатели – тук.

Продължава регистрацията за събитията както за работодатели, така и за посетители.
JobTiger.bg създаде филтър за обяви "подходящи за бежанци"

Обяви за подходящи позиции за бежанци могат да се публикуват безплатно и да бъдат откривани по-лесно от търсещите.

Първият сайт за обяви за работа в България – JobTiger.bg е съпричастен с хуманитарната криза, предизвикана от войната в Украйна. Вече повече от 20 години мисията на компанията е да създава стойност за хората, търсещи работа, бизнеса и обществото.

И в тези времена екипът на JobTiger иска да подаде ръка на всички, които търсят убежище в България. След първите грижи за безопасност на живота и подкрепа от първа необходимост, идва и нуждата от достойна работа и интеграция в обществото.

За това и в www.JobTiger.bg вече има филтър за търсене на "обяви подходящи за бежанци".

Повече информация можете да намерите тук.
Продължават регистрациите за събитията от календара на JobTiger за 2022 г.

След успеха на HR Industry 2022 и завръщането на живите срещи на Звездния четвъртък на HR бранша, с още по-голямо вълнение очакваме кариерните форуми на живо и виртуално през годината. Нашият екип вече подготвя: Регистрациите за изложители са отворени.

И тази година ви предлагаме JobTiger Wallet – за по-гъвкаво управление на вашите събитийни планове и отстъпки за ранно записване.
27 HR Weekend ще се проведе на 16 и 17 юни в хотел „Калина Палас“, гр. Трявна

След двегодишно пандемично прекъсване се радваме да обявим двадесет и седмото издание на HR Weekend, което ще се проведе на 16 и 17 юни в хотел „Калина Палас“, гр. Трявна.

В програмата на традиционната конференция на HR общността тази година e заложена като основна темата "Бъдещето на HR професията в България".

На 16 юни 2022 (четвъртък), след откриване на XXVII HR Weekend, участниците ще имат възможността да проведат дискусии по ключови въпроси и проблеми, свързани с "Промени в ролята на HR в организацията" и "Дигитализация в HR". В края на работните сесии, организаторът на събитието JobTiger е предвидил и традиционното Мероприятие – изненада.

На 17 юни 2022 (петък) разискванията ще продължат на тема: "Employer branding / employee experience", след което предстои закриване на XXVII HR Weekend.

HR Weekend 2022, като събитие предназначено за всички действащи HR специалисти от бизнеса и консултанти в областта, създава възможност на общността за дискутиране, споделяне на полезни практики и разменяне на гледни точки по най-актуалните теми в сферата на човешките ресурси в България.

Каним Ви да се запознаем и да споделим приятната емоция на един летен HR Weekend.

Повече подробности за събитието тук.

Регистрация можете да направите тук.
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
Employer Branding Awards by b2b Media 2022

През февруари се проведе ежегодното издание на Employer Branding Awards . Годишните награди на b2b Media, които отличават най-добрите работодатели и екипи, се проведоха в присъствието на официални гости, медии и финалисти. По време на официалната церемония бяха определени призьорите в над 20 категории.

Отличията бяха връчени на специална церемония в компанията на професионалисти, официални гости, медии и жури.

Пълният списък с отличените, както и снимки от церемонията, може да видите на: https://talents.b2bmedia.bg.
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Облачната версия на платформата GoodWorky е вече тук

Goodworky е геймифицирана онлайн платформа за e-learning, споделяне на идеи, мнения, знание и ресурси. Тя е предназначена да се използва за вътрешнофирмена комуникация, като хората в компанията могат да я достъпват по всяко време и отвсякъде.

Облачната платформа Goodworky спомага за повишаване на мотивацията на служителите, подобряване на вътрешната комуникация, изграждане на хомогенна организационна култура, идентифициране и развитие на таланти в компаниите.

GoodWorky е за вас, ако организацията има нужда:
  • От ефективна, интерактивна, геймифицирана и модерна платформа за обучение
  • Да предостави 24/7 възможност за обучение и повишаване квалификацията на хората
  • Да повиши ефективността на работните процеси, като подобри вътрешната комуникация
  • Да даде възможност за лесна изява, даване на обратна връзка, споделяне на идеи и мнения на вашите служители
  • Да повиши духа в организацията и ангажираността на хората
  • Да минимизирате времето за споделяне на важна информация към правилната аудитория и да следите ангажираността
  • Да превърне постигането на целите на компанията във вълнуваща съвместна мисия
  • Да предоставите възможност на всеки човек да се изявява колкото, както и когато поиска.
Геймификацията е един от най-модерните методи, използвани в бизнеса за повишаване на потреблението и ангажираността. Тя използва игрови техники и похвати като събиране на точки, класации, получаване на награди с цел да стимулира желано поведение в аудиторията.

Можете да изпробвате всички функционалности на GoodWorky за 14 дни напълно безплатна още днес. За да го направите кликнете тук.
Майна Town и София Fantasy

Майна Town и София Fantasy са тримесечни градски издания. Нашият фокус са градските комикс истории, интервютата с интересни и значими личности и промотирането на иновативни брандове и проекти на местния бизнес. Чрез атрактивни рубрики, посветени на локалните стартъпи, екологията, музикалния живот, спортът и личностите, изданията ни обединяват актуалната градска култура и модерният бизнес по интригуващ и запомнящ се начин начин.

Добрите градски примери за усърдност, хуманност, екология, забавление и креативност никога не се изчерпват. Затова изданията ни си партнират както с големи и утвърдени компании, така и със стартиращи иноватори. Разказваме за техния бизнес и производство чрез оригинални маркетингови комикс истории, които отпечатваме в списанията. Разпространяваме съдържанието си и дигитално в социалните медии, нашите интернет страници и каналите на партньорите ни. Създаваме една специална и иновативна среда, в която креативното и забавното среща с работното и полезното.

Нашият цветен екип от талантливи дизайнери, илюстратори, копирайтъри и фотографи знае как да създаде уникален и разпознаваем имидж на вашите иновативни брандове и продукти! Изданието стартира и онлайн платформа за комуникация на национално ниво, като от 2022-ра година ще присъства и във Варна и Бургас.

Научете повече на https://mainatown.bg/ и https://sofiafantasy.bg/.
 
Нови цени на онлайн услуги и продукти на JobTiger, валидни от 1 април 2022

Предстоящи промени в ценовата политика на JobTiger ("Джобтайгър" ООД) по отношение на онлайн услугите и продуктите, които предлагаме.

Променят се цените за използване на сайтовете jobtiger.bg, hrindustry.bg, jobtiger.tv. Новите цени на онлайн услуги и продукти в сила от 1 април 2022 г.

Както и досега, клиентите, които пожелаят, ще могат да публикуват безплатни обяви при непроменени условия. Цените за участие в събитията, организирани от JobTiger също оставят непроменени.

Запознай се с предстоящата ценова политика тук.

Благодарим Ви за разбирането и оставаме на Ваше разположение за въпроси.
ИНТЕРЕСНО ОТ HR INDUSTRY
Климатична фреска

Съвместна, научна и креативна 'работилница' посветена на Климата. Стимулира колективната интелигентност и мотивацията на екипа. Изгражда споделено разбиране и инициира съответната стратегия и планове.

Нова за България инициатива, но проведена с над 300'000 души от 2018 г. насам в 74 страни.

Климатичната фреска е подходяща не само за разбиране и осъзнаване на научното знание за климата, но и за развитие на човешкия потенциал на всяка една фирма.

"Играта" е добра възможност за развитие на колективната интелигентност, екипния дух, доверието и сътрудничеството във всяка една фирма.

Повече за Климатична фреска можете да прочетете тук.
Жените получават по-малко от мъжете, но разликите в заплащането между половете варират. Защо?

Продължават ли жените да получават по-малко от мъжете? Защо има разлика?

Последният анализ на международния уебсайт Paylab.com (Paylab.com и JobTiger.bg предоставят на българския пазар безплатната услуга за потребители Zaplatomer.bg) потвърждава, че жените получават по-малко в различните страни. Има много причини за неравенството в заплатите; възнагражденията не се влияят толкова от дискриминация, колкото от предпочитанията за работа, стереотипи и ориентацията на икономиката.

Повече информация тук.