ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Направете крачка напред към новата си работа!
Екипът на JobTiger ви напомня да сте онлайн тази сряда, 16 май 2018 между 11:00 и 16:00 часа!

Създайте пълна регистрация за Виртуални дни на кариерата още днес и се срещнете с едни от най-големите и утвърдени работодатели тази сряда, без значение къде се намирате по света!

JobTiger Recruitment, TBI Bank, British American Tobacco Trading, Jacobs Douwe Egberts, WALTER GROUP, Bulwork Company, 60K, Soitron, A Data Pro, Telus International Europe, Raiffeisenbank Bulgaria, TMF Services, SafeCharge Bulgaria, Kaufland Service, Sutherland Global Services Bulgaria, Techno Aktas, INENSIA, eMerchantPay, Kaufland Bulgaria, EGT Interactive, Melon, Talent Hunter, Zagorka, Deloitte Bulgaria, Montupet, Ameta Holding, Liebherr Transportation Systems Maritsa, Playtech Bulgaria, European Patent Office (EPO), GFK, Tek Experts, CLEARPEAKS, Atos IT Solutions and Services, Top Skills Recruitment, Milestone, Custom House

Събитието Виртуални дни на кариерата ще протече изцяло онлайн и ще ви позволи лесно и бързо да се срещнете с десетки компании на едно място, по едно и също време, без да се налага да напускате дома, работното си място, университетската скамейка или пейката в парка!

С участието си във Виртуални дни на кариерата:
  • ще спестите време и пари;
  • ще откриете нови кариерни възможности в интересните за вас компании;
  • ще комуникирате директно с HR специалист от компаниите, които ви харесват;
  • ще можете да спечелите очила за виртуална реалност, ако проведете поне 5 чат сесии с представители на компании.

Остават точно два дни, регистрирайте се напълно безплатно още сега, бъдете онлайн на 16 май и направете крачка напред към своята нова работа!
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Мобилното приложение Paylab Salary Checker с iOS версия

Платформата за сравнение на заплати Paylab стартира iOS версия на мобилното приложение Paylab Salary Checker. Новината е добра за феновете на iPhone, които вече също могат да използват мобилното приложение, за да сравняват заплатите си.

Приложението е безплатно и може да бъде свалено от App Store. От декември 2016 г. досега приложението беше достъпно само за потребителите на Android в Google Play Store.
Мобилното приложение надгражда платформата за сравнение на заплати Paylab, като прави услугата по-персонализирана за служителите, предоставяйки им редовни ъпдейти за нивото на заплащането им.

Информацията за заплатата е чувствителна тема. Ето защо Paylab предоставя анонимна услуга, чрез която всеки може да сравни заплатата си с други служители в дадена държава по сигурен начин. Получената информация е незаменима помощ за потребителя при интервю за работа, интервю за оценка и преговори за увеличение на заплатата.
Мастър Клас Щастие. Изкуството на щастието в работата.

Чудите се как да събудите хората в екипа си! Запишете се на Мастър Клас Щастие. Изкуството на щастието в работата. и ще разберете как да повишите продуктивността, правейки хората си щастливи! Само на 15 май 2018 г в Сатиричен театър, София, една незабравима среща с Радж Рагунатан – професор по маркетинг и експерт по щастие.
Присъединете се към десетото юбилейно издание на Webit.Festival Europe!

Световното събитие на България за иновации, технологии и предприемачество Webit.Festival Europe (www.webit.bg) ще се проведе на 26-27 юни в Арена Армеец.

Webit ще има над 10 паралелни конференции с повече от 300 световни лектори. Конференцията “Innovate! & Plenary Session” (Иновации и пленарна сесия) в рамките на тазгодишния Webit.Festival ще бъде повод да бъде нарисувана голямата картина - а именно, каква ще бъде визията на Европа за периода 2030-2050.

През 2018 Webit празнува десет годишен юбилей от първото събитие, проведено в София през 2009 г. https://www.webit.bg/2018/
 
Интересно от JobTiger.tv
Работодателите на Виртуални дни на кариерата 2018: eMerchantPay

Виртуални дни на кариерата 2018 наближават. На 16 май чрез http://virtual.careerdays.bg от всяка точка на света ще можете да се свържете онлайн с водещи компании в България, за да проведете кратко чат-интервю за работа с представители на HR отделите им.

Запознайте се по-подробно с няколко от работодателите, които ще са част от това събитие – как те виждат компанията си, какви позиции ще предлагат по време на Виртуални дни на кариерата и какво очакват от тези, които ще посетят виртуалния им щанд. Днес на въпросите ни отговаря Диана Тимчева, HR Manager на eMerchantPay.

  • Бизнес лидерите говорят за HR: Венислав Йотов, Collonade
  • Лондон рекламира София!
  • Костал България Аутомотив смята да назначи още 900 служители до догодина
  • 5 причини да потърсите нови попълнения за компанията си по време на Виртуални дни на кариерата
  • Работодателите на Виртуални дни на кариерата 2018: Европейско патентно ведомство
  • Как основен постулат в икономиката за „недостига на ресурси” може да пречи не само на щастието ни, но и на развитието на бизнеса ни?