Календар Събития на JobTiger за 2024 г. вече е тук с възможност за Супер ранно записване!
Планирането на бюджетите и активностите са предизвикателство за бизнеса. Икономическата ситуация в страната и света се променя динамично и 2024-та година може да се окаже особено турбулентна в това отношение.

Затова тази година решихме да предложим максимално удобство за компаниите, които се стараят да планират отрано и да обявим календара на JobTiger за 2024-та.

За всички вас отсега можем да потвърдим датите и локациите на събитията от календара на JobTiger през 2024 година.

HR Industry – 8 февруари, Интерпред – СТЦ;

Национални дни на кариерата:
 • София – 6 април – Гранд Хотел Милениум;
 • Велико Търново – 9 април - Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”;
 • Габрово – 11 април - Технически университет;
 • Варна – 13 април - Хотел-галерия „Графит“;
 • Пловдив – 13 април - Пловдивски Панаир, Конгресен Център;
 • Русе – 16 април - Русенски университет „Ангел Кънчев“.
HR Weekend – очаквайте през месец юни;

Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг:
 • София – 12 октомври - Хотел „Маринела“;
 • Габрово – 17 октомври - Технически университет;
 • Пловдив – 19 октомври (TBC) - Пловдивски Панаир, Конгресен Център;
 • Варна – 19 октомври - Хотел-галерия „Графит“.
Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти – 19 ноември - София – УНСС

Предложение от JobTiger:

През годините се убедихме, че комбинирането на offline и online активности за комуникация на работодателската марка дава отлични резултати. Затова ви даваме възможност да закупите участия в събитията на JobTiger в комбинация с Employer Branding профил на JobTiger.bg за една календарна година на цените от 2023-та година.

Условия за JobTiger Супер ранно записване:
 • Кампанията за записване за участие в събитията за 2024-та на цените от 2023-та ще продължи до 1 октомври;
 • Цените остават непроменени, в случай че направите регистрация и плащане до 1 октомври.
   
Нямаме търпение да видим какво ще ни предложи бъдещето и да извървим този път заедно!

За повече информация може да се свържете с нас:

T: +359 882 364 456
+359 884 070 906
+359 884 505 609
+359 882 406 773
E: events@jobtiger.bg
 
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Продължават записванията за есенните кариерни дни на JobTiger

Продължават регистрациите за участие на компании работодатели в кариерните събития през есента:
Станете част от топ компаниите в бранша, решили да скъсят дистанцията с кандидатите и да се презентират като активен и отговорен работодател!
 
SUPERЛятна Академия „Аз мога - тук и сега” за ученици 7-12 клас

От 1 до 8 септември ще се проведе SUPERЛятна Академия „Аз мога - тук и сега” за ученици 7-12 клас. Събитието се провежда за ДЕВЕТА година в град Девин и е изцяло с обучителен характер, който е проектно /практически/ базиран. По време на Академията участниците ще имат възможност да черпят опит от едни от най-добрите специалисти в дигиталните умения в България. Направленията, в които участниците могат да се включат са:
 • Уеб дизайн
 • Front-end development
 • Програмиране
 • Мултимедия = Фотография + Видеоклип
 • Реклама и Маркетинг
 • GameDev
 • digitalБизнес
Академията е мултидисциплинарна, като участниците придобиват знания за различните професии и умения в дигиталната и “офлайн” среда, срещат се с дългогодишно действащи и можещи ментори, спортуват, забавляват се и творят заедно.

В проектнобазираната Академия екипите от участници изграждат мобилно или уеб приложение, което в края на Академията презентират пред експертното жури. Всеки от екипите разполага с индивидуален ментор, който да напътства и подкрепя екипа по време на цялата Академия.

Повече информация за SUPERЛятна Академия „Аз мога - тук и сега” тук.
Първото издание на Forbes HR & Employer Branding Forum & Awards се задава на хоризонта!

Възползвайте се от възможността да се сдобиете с билет за едно от ограничените места на специална цена за ранна регистрация до 31 август!

По време на събитието ще станете свидетели на дискусии между водещите имена в света на човешките ресурси и работодателския имидж, от които да почерпите вдъхновение както за въвеждането на нови успешни практики във вашия бизнес, така и идеи за справяне със задаващите се предизвикателства в тази така динамична сфера.

Сред участниците на сцена ще видите Миглена Узунова-Цекова, старши директор „Човешки ресурси“ на А1 и Христо Цветков, директор „Човешки ресурси“ – „Глобални операции Аутомотив“ в Sensata Tеchnologies. В дискусия, модерирана от основателя и управител на JobTiger Светлозар Петров, те ще споделят своето виждане за променящия се свят на HR, новите очаквания към професионалистите в сферата и големите въпроси, които предстои да бъдат решени.

С пълната програма можете да се запознаете на страницата на събитието. Не губете време и станете част от нашето събитие ТУК.
 
Сертификационно обучение на кариерни консултанти по програмата GCDF (начало: 9 октомври 2023)

Фондация на бизнеса за образованието планира ново сертификационно обучение за кариерни консултанти, което ще стартира в София на 9 oктомври 2023 г.

Моля, попълнете формата за регистрация по-долу и ние ще се свържем с вас. Срок за записване – 10 септември.

Обучението е насочено към специалисти от частния и неправителствения сектор, както и публични организации (Центрове по кариерно ориентиране / подкрепа за личностно развитие, общини, бюра по труда, училища и др.).

Изисквания:
 • завършено висше образование, мин. квалификационна степен „Бакалавър“;
 • мин. 120 часа опит в консултиране, информиране, обучение и развитие на клиенти или възможност той да бъде придобит преди края на обучението.
Обучението се провежда по международната програма Global Career Development Facilitator, по която от 2005 г. досега у нас са обучени над 1000 специалисти, практикуващи в средното и висшето образование, бизнеса, неправителствени организации и институции.

Повече информация можете да намерите тук.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Обявите за работа продължават да намаляват както на месечна, така и на годишна база

За втори пореден месец обявите за работа продължават да намаляват, като през м. юли спадът е с 8% (3750 по-малко). Както отбелязахме в предходния анализ, основна причина за това е активният отпускарски сезон – в този период от годината работодатели и търсещи работа са по-слабо активни на пазара на труда. На годишна база обаче също продължаваме да наблюдаваме спад.

Има ли логично обяснение или трябва да започваме да се тревожим? Разберете повече в месечния ни анализ на обявите за месец юли!
 
Възможностите за разгласа на обяви, публикувани в JobTiger.bg, се увеличават

Намирането и задържането на квалифицирани служители е все по-голямо предизвикателство. Но с правилния инструмент това е преодолимо.

За да бъде още по-полезен на своите клиенти, JobTiger.bg отскоро дава възможност за спонсориране на брандирана обява в установения социален канал на JobTiger във Facebook.

Услугата предлага възможност за по-голяма разгласа на обявената свободна позиция, като достига до допълнителна аудитория от повече от 10 000 души.

За повече информация не се колебайте да ни потърсите на 02/49 180 10 или на office@jobtiger.bg
 
Employer Branding профил на JobTiger.bg

Предлагаме на вниманието ви една възможност за позициониране - онлайн инструмента за комуникация на работодателската марка – Employer branding profile в JobTiger.bg. Отличете се в дигиталното пространство и презентирайте за кандидатите пълната структурирана информация за компанията си в JobTiger.bg – независим и авторитетен канал за комуникация. Вижте повече за услугата и допълнителните ползи, които предлага, на тази страница.
 

ОТ БЛОГА НА JOBTIGER RECRUITMENT
  • Как се промениха професиите през последните 30 години?
  • Задържане на кадри в IT сферата. Тенденции.
ОТ HR INDUSTRY
  • Factor I.N вашият сигурен пътеводител
ОТ STARTUP PSYCHOLOGY
  • 5 стъпки за успешен проект
  • Качества и навици на успешните предприемачи