ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Ако вече ти е време за кариерна промяна, защо не ускориш кариерата си с нас!
JobTiger и Career Guide те канят на една по-различна конференция! Ако си човек с опит и амбиция да имаш кариерата, която заслужаваш, ако си изгубил мотивация и търсиш нова работна среда, посети конференцията Scale Up Your Career 2020!

Регистрирай се безплатно тук: https://scaleupyourcareer.com/register/

Очакват те срещи с компании от различни сектори, интересни казуси и работилници, кариерно ориентиране на място чрез авторски интерактивни игри!

Scale Up Your Career ще се проведе на 29 септември 2020 г. от 10 до 16 часа в Интерпред - СТЦ София.

Повече за Работилниците за КАРИЕРНО РАЗВИТИЕ и Уебинарите за кариерно ускорение може да видите тук: https://scaleupyourcareer.com/program/

И не на последно място трима от присъстващите ще получат награда – индивидуална програма за кариерно развитие – на стойност 590 лв. от Елица Костова. 25 от присъстващите ще получат игра „Пътят на Мечтите“ за поставяне и постигане на цели.
Работодателите с проактивна роля на виртуално кариерно събитие от ново поколение

„Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг” води със себе си новостите в онлайн кариерните събития. На 21 октомври 2020 г., по време на виртуалното му издание, изложителите ще имат проактивна роля.

Това може да се случи чрез новата търсачка на платформата на Brazen Technologies, която става достъпна в момента на закупуване на виртуален щанд. Представителите на компаниите-изложители ще могат да разглеждат информацията, която всеки кандидат е споделил в регистрацията си.

Специалистите “Човешки ресурси” ще могат още да филтрират всички посетители по конкретни характеристики (позиция, сфера, интереси, образование, локация и др.), за да подберат по-лесно най-желаните за тях таланти, които да поканят на щанда си в деня на събитието.

Все още имате възможност да запазите вашето място във виртуалния ден или за четирите присъствени събития в София - 8 октомври, Пловдив - 12 октомври, Варна – 14 октомври и Габрово – 20 октомври - повече информация тук.

Ежегодното кариерно събитие „Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг” е инициатива на JobTiger. Събитието е знаково за годишния календар и част от комплексните HR услуги на групата JobTiger.
Продължава регистрацията за „Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти”

Единадесетото издание на специализирания форум „Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти” ще се проведе на 26 ноември 2020 г. в Университета за национално и световно стопанство (УНСС).

Ежегодното събитие, организирано от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС, ще срещне на едно място млади специалисти от различни професионални области с водещи български и международни компании.

Повече от 30 компании вече са се записали за участие, давайки сериозна заявка за силно фирмено присъствие и голям избор от отворени позиции.

JobTiger подготвя есенните кариерни събития на живо в традиционния им формат, продължава да следи обстановката и нагласите, като има и готовност за реакция при всяко развитие на ситуацията. Следим и препоръките на World Health Organization – специализирани наставления за организация на масови събития в контекста на текущата ситуация, както и постановленията на Министерство на здравеопазването за безопасността за провеждане на събитията.

Повече информация за събитието и начина на регистрация бихте могли да получите от екипа на JobTiger:
https://careerdays.bg/bg/economy-careerdays
events@jobtiger.bg
02/49 180 11/ 20/ 22
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Вашият Employer Branding на JobTiger.bg е силен канал за комуникация и представяне

ВИЖ РАБОТОДАТЕЛИТЕ!

Нашият сайт JobTiger.bg постоянно се развива в крак със световните тенденции, като поставя на фокус работодателската марка с Employer Branding услугата.

Услугата представя пълноценно работодателско представяне по отношение на грижата за служителите под формата на независим и авторитетен канал за информация.

Структурирано, модерно, подредено и интерактивно съдържание с динамично управление на информацията. Специализираната страница съдържа информация на едно място – всичко, което интересува кандидата на всеки етап от процеса по подбор с по-добро индексиране от търсещите машини.

Скъсява дистанцията между Вашата компания и бъдещите Ви служители.

Създаването на вашето виртуално представяне е крачка към дългосрочната мисия за представяне, разгласа и популяризация на предпочитания работодател.

За индивидуален поход към Вашите нужди и повече информация за услугата – екипът на JobTiger е на ваше разположение на office@jobtiger.bg.
Как да се справим с годишната оценка на представянето?

Ако ви предстои годишна среща за оценка на представянето с шефа ви, внимателно прочетете статията, защото имаме няколко ценни съвета, които ще ви помогнат да се справите уверено дори с трудния разговор за заплатата.

С приключването на годината често е време да се направи равносметка, да се вземат решения и да се планира за следващата година. Мениджъри, тийм лидери и шефове планират бюджетите за следващите 12 месеца. Важна стъпка в този процес са интервюта за оценка със служителите, на които често се дискутират заплатите.

Въпреки че в някои компании тези оценки може да се провеждат на тримесечие, на всеки шест месеца или дори месечно, понякога интервютата в края на годината представляват единствената възможност да обсъдите професионалното си развитие и заплатата си с вашия ръководител.

Вижте съветите в Zaplatomer.bg.
10 % повече обяви за работа у нас през август

Нивото им продължава да е с около 35% по-ниско от това през 2019 г.

През август публикуваните предложения за работа са се увеличили с 10% спрямо предходния месец юли, като достигат отново нивата от юни, сочи актуалното проучване на JobTiger, HR компания и кариерен сайт.

Анализ на целия период след възникването на пандемията сочи, че през август се доближаваме най-близо до нивата, непосредствено преди кризата, възникнала около COVID-19. Броят на публикуваните обяви за работа през изминалия месец е с 11,6% по-малък от този в края на февруари 2020 г.

Вижте целият анализ в JobTiger.bg.