ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Виртуални дни на кариерата 2017 – бързо, лесно и от всяко устройство
Нетърпеливи сме да обявим четвъртия си виртуален форум, който ще се проведе на 22 юни 2017 от 11:00 до 16:00 ч.

Той ще протече изцяло онлайн и ще Ви позволи лесно и бързо да се срещнете със стотици подходящи кандидати на едно място, по едно и също време, без да се налага да напускате офиса. Всяка компания ще може да изгради свой виртуален кариерен щанд, където освен да публикува информация за дейността си и да добави линкове към обяви за работа, ще може да провежда и чат сесии с кандидати.

С участието си във „Виртуални дни на кариерата“:
  • ще спестите време и пари;
  • ще откриете таланти с разнообразни профили, които да заемат свободните позиции във Вашата компания;
  • ще получите достъп до десетки автобиографии;
  • ще можете да се възползвате от подобрена платформа с широки функционалности, подпомагащи доброто представяне на работодателския бранд и привличането на надеждни специалисти.

Побързайте да запазите мястото си!

За допълнителни подробности можете да се свържете с екипа на JobTiger:
e: sales@jobtiger.bg
t: +3592491 80 20
Станете част от 25-тото издание на HR Weekend!
Кога: 23-24 юни 2017 г.

Къде: Sunny Garden Spa Hotel, Вършец.


По традиция сме подготвили за Вас най-актуалните теми и проблеми в областта на човешките ресурси в България и Ви каним заедно да ги дискутираме.

Събитието ще обхване темата за Задържането на таланти. Има ли рецепта за привличане и задържане на таланти в компанията? На тези и на още много въпроси ще си отговорим по време на първата дискусия.

Втората дискусия ще представи актуалната напоследък тема за Индустриалната кариера и трудовата мобилност. Има ли индустриална кариера у нас? Какво може да предложи тя? Защо е важно да се говори за това?

Както винаги идеята е срещата да е изпълнена с много запознанства, приятни емоции и споделяне на полезни практики. Със своята неформална и приятелска среда, събитието се утвърди като традиция в календара на HR общността в България.

Споделете с нас приятната емоция на един топъл, летен HR Weekend.

За въпроси може да се свържете с екипа на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02/49 180 13/22
0882 364 456
 
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
Над 200 търсещи работа в Пазарджик дойдоха на среща с работодатели от Тракия икономическа зона, предстои среща в Съединение

Продължават събитията, част от инициативата за търсене на кадри за големите пловдивски работодатели. През изминалата събота се проведоха „Индустриални дни на кариерата“ в Пазарджик, където над 200 търсещи работа се срещнаха лично с представители на производствени компании от Тракия икономическа зона.

Огромният интерес от страна на търсещите работа затвърди формата като работещ модел за набиране на кадри. Залата едва побра всички проявили интерес, но организаторите от JobTiger обещаха следващото събитие в Пазарджик да бъде в още по-голяма зала, за да могат всички да видят презентациите на фирмите.

След представянията всеки от кандидатите имаше възможност да разговаря лично с работодателите. „Фирмите предлагат транспорт до Пазарджик, при разликата в заплатата и условията на труд си струва да пътувам малко повече до работното място и бих започнал работа в някоя от тях“, заяви един от посетителите на събитието.

Компаниите, които участваха в събитието бяха Белла България, Кауфланд България и Сенсата Технолоджис България, като предлаганите от тях нови работни места надхвърлят 1500.

Следващото събитие е в Съединение на 3 юни, от 10 до 12ч в читалище „Съединение“, като там ще се включат и други работодатели. Инициативата е подкрепена от „Клъстер Тракия икономическа зона“ и община Пловдив. Пълната програма и повече информация на http://plovdiv.careerdays.bg/ и https://industria.bg/
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Стартира вторият етап от тазгодишното издание на „ТОП ИКТ Работодател“

След края на първия етап от тазгодишното издание на единственото по рода си проучване сред ИКТ работодателите в България – „ТОП ИКТ Работодател“ 2017, в инициативата се включиха 28 компании. В началото на м. май стартира и вторият етап от проучването - „Попълване на въпросниците“ и до момента са попълнени повече от 400 въпросника.

Изследването се осъществява по методология на единствената в България компания, специализирана в одит в областта на човешките ресурси – Audit Advice Associates (AAA). То изследва факторите и степента на ангажираност и удовлетвореност на служителите в сферата на информационните и комуникационните технологии.

Проектът се осъществява със съдействието на Американската търговска камара в България, Българската асоциация по информационни технологии и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.
 
Интересно от JobTiger.tv
Отзиви за „Национални дни на кариерата“ 2017

На 14 и 15 март се проведе софийското издание на най-голямото кариерно изложение – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. На него се срещнаха 123 български и международни компании работодатели и над 7 хиляди посетители. Мнозина от младите хора получиха своите първи кариерни предложения за стаж или работа.

Събрахме на едно място някои от похвалите, които ни отправиха изложителите по време на събитието в София. Техните думи най-добре пресъздават удовлетворението им от участието и дават една отлична обратна връзка на JobTiger като организатор на това и много други кариерни събития.

  • HR индустрията в България навлиза в зрялата си възраст
  • Димитринка Такева, GoodMills: „Търсим инженерни и икономически кадри“
  • Яко Валкенбург: „В Employer Branding има по малко от всичко – продажби, маркетинг, комуникации“
  • Колко е важно да се научим да губим времето си
  • Къде шефовете плащат бонуси на служителите си, за да си тръгват рано
  • Как да се справяме с отказите?
  • Хората, които са отказали имейл комуникацията
  • 5 неща, за които всички се притесняват на работа (да, включително и шефът ви!)
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Най-добрите идеи за изключителен успех в продажбите

Какви техники да използвате при среща с нов клиент, за да изградите високи нива на доверие? Как да продавате чрез задаване на правилните въпроси?

Kак да организирате задачите си за деня и седмицата?

Това са само част от темите, по които ще говори един от най-добрите лектори в света - Брайън Трейси - на своето обучение в София.

Психология на продажбите | 31 май, 2017, Интер Експо Център, София
Legion Run 2017 наближава!

JobTiger и Legion Run Ви канят да станете част от най-вълнуващото отборно събитие за 2017 г. – Legion Run Sofia 2017!

Legion Run е приключенски маратон с препятствия от кал, лед и бодлива тел. Това не е просто състезание, а епично преживяване за пораснали! Всяко от препятствията е създадено така, че да изисква помощ, екипна работа и отборен дух. Въпреки това, нямате нужда от специална физическа подготовка! Когато работите в екип, всички достигат успешно финала.

Подгответе се за вълнуващ старт на летните дни с забавление, което ще зареди екипа Ви за месеци напред!
Колебаете се, дали да станете част от едно от най-мащабните предизвикателства в България? Вижте какво се случи на Legion Run Sofia 2016!

Свържете се с нас и се възползвайте от нашите специални корпоративни предложения:
rumen@legionrun.com
+359888716064