ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Регистрацията за есенните кариерни събития на JobTiger продължава
Есенният сезон винаги е наситен със събития, свързващи кандидати за работа и работодатели. Кариерните форуми са си изградили име на мястото, от което започва кариерата на младите хора.

Есенните събития на JobTiger ще стартират на 26 септември с единствената по рода си конференция за кариерно преориентиране и пре-скрининг в България – Scale Up Your Career, организирана от JobTiger и Career Guide.
Иновативният кариерен форум ще се проведе в Интерпред - СТЦ София от 10.00 до 16.00 ч. и ще даде възможност на хора с професионален опит да се срещнат с водещи компании и да открият възможности за развитие на своята кариера.
Регистрацията за работодатели е отворена, а цените са преференциални до края на м. юли: http://scaleupyourcareer.com/za-kompanii

Събитията на JobTiger продължават с „Дни на кариерата” в секторите: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг. Форумът ще се проведе в София на 10 октомври 2019 г., в Пловдив - на 14 октомври 2019 г., във Варна – на 16 октомври 2019 г.
За първи път тази година, форумът ще се реализира и в Габрово – 22 октомври, Технически университет, Библиотека.
73 компании са заявили участието си в поредицата от специализирани кариерни събития до момента, а до края на м. юли е в сила предложението за ранна регистрация на преференциални цени за събитията „Дни на кариерата” в секторите: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг. Организатор на събитието е JobTiger.

Десетото есенно издание на специализирания форум „Дни на кариерата” в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти ще се проведе на 28 ноември 2019 г. в Университета за национално и световно стопанство (УНСС).
До 31 август 2019 г. може да се регистрирате за участие на преференциални цени.

Предложението за регистрация на преференциални цени важи само при направена заявка за участие и извършено плащане до съответния краен срок на офертата.

Повече информация за събитията, таксите за участие и начина на регистрация бихте могли да получите от екипа на JobTiger:
https://careerdays.bg/bg/
events@jobtiger.bg
02/49 180 11/ 13/ 22
 
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
Иновативната интегрирана услуга на ИнтерИмидж и JobTiger беше наградена с отличие на Годишните награди на b2b Мedia

Конкурсът на b2b Media за пета година отличи не само бизнесите и техни отделни проекти, но също най-креативните корпоративни офиси, най-интересните външни пространства, както и проекти с образователна насоченост в сферата на бизнеса, инвеститорите с визия, иновативни сгради, мобилни и технологични новости. Призовете бяха връчени по време на официална церемония в присъствието на официални лица, медии, бизнес организации и професионални сдружения.

Услугата по изграждане и поддържане на работодателска марка под името #EmployerBrandingPower на ИнтерИмидж и JobTiger беше наградена в категорията „Иновация в маркетинга и ПР сферата“.

През 2019 година две от водещите компании на пазара в сферата на корпоративните комуникации (ИнтерИмидж) и управлението на човешките ресурси (JobTiger) представиха първата по рода си комплексна услуга за бизнесите – независимо от техния мащаб, сфера на дейност или брой служители.
Град Пловдив бе домакин на втория дискусионен форум на тема изграждане на работодателска марка

Повече от 30 участника от над 15 компании се включиха в дискусионния форум, организиран от INTERIMAGE & JobTiger, на тема „Работодателска марка и ефективно използване на медиите“.

По време на събитието топ експертите Светлозар Петров, Катя Димитрова и Елисавета Търпанова споделиха своя опит и дадоха отговори на въпроси като:
Как да изградим устойчив работодателски бранд?
Как да ангажираме и задържаме талантите в екипа си?
Как да се оразличим в динамичен и конкурентен пазар на големи работодатели?
Да работим сами или с консултант, и как да измерим резултата от работата си вътре и извън компаниите?
Има ли значение „човешкото“ лице на компанията?
Използване на технологични инструменти или „човешка“ експертиза в целия процес на изграждане на работодателска марка?

Благодарим на Пловдив за интереса и вниманието. Следете ни, следват и други градове.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
TigerCash – Най-новото от JobTiger Recruitment

JobTiger Recruitment представя своята нова програма за възнаграждаване на успешно назначени кандидати за работа – TigerCash.

Ние вярваме, че поемането по нов кариерен път е промяна… промяна, която изисква инвестиция на време, ресурси и усилия. Затова ние желаем да възнаградим хората, които предприемат тази промяна.

С бонус програмата TigerCash всеки успешно назначен кандидат през JobTiger Recruitment ще получи след края на изпитателния си срок допълнително еднократно възнаграждение до 1000 лв.

Програмата е достъпна за всеки кандидат – необходимо е единствено да кандидатстват по някоя от обявените позиции от JobTiger Recruitment. Кандидатите преминават през стандартен процес за подбор. Обикновено той включва разговор с представител на JobTiger Recruitment, последван от определените от съответния работодател стъпки.

Сумата, която ще получи всеки назначен кандидат, е посочена в съответната обява.

TigerCash е уникален шанс за хората да добавят допълнителна стойност в процеса на своето кариерно развитие.

Повече за TigerCash и условията на програмата можете да прочетете тук.