Талантът триумфира на Forbes HR & Employer Branding Awards
Forbes HR & Employer Branding Forum & Awards цели да се превърне в знаково събитие за професионалисти в сферата на човешките ресурси и работодателския имидж. Наградите отличават работещите решения, които позволяват на всеки служител да намери подходяща почва за своето израстване и да осъществи пълния си потенциал. Компаниите и хората, създаващи и имплементиращи тези решения, променят облика на цялата ни икономика и заслужават да бъдат поставени под светлината на прожекторите и наградени за своя принос.

Една награда обаче може да бъде само толкова значима, колкото са хората и организациите, стоящи зад нея. Освен най-големия медиен бранд в света, с името си зад наградите на Forbes HR & Employer Branding Awards застават членовете на тяхното жури – водещи експерти с безупречен авторитет, споделящи тяхната визия и мисия.

Ето кои са те:
 • Светлозар Петров, Управител на JobTiger;
 • Мария Шишкова, Управляващ съдружник на AIMS Human Capital;
 • Александра Мечкова, Изпълнителен Директор на „Телерик Академия“;
 • Антоанета Методиева, Директор „Човешки ресурси“ във „Фантастико Груп“;
 • Виктор Фачев, Бизнес партньор човешки ресурси Централна Европа в Атос.
Грабнете своя шанс и се включете в битката за наградите на Forbes HR & Employer Branding Forum & Awards само до 19 юли!

Повече за конкурса и как да вземете участие можете да научите тук.
 
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Продължават записванията за есенните кариерни дни на JobTiger

В разгара на летния сезон бихме искали да ви напомним, че продължават регистрациите за участие на компании работодатели в кариерните събития през есента:
Станете част от топ компаниите в бранша, решили да скъсят дистанцията с кандидатите и да се презентират като активен и отговорен работодател!
 
SUPERЛятна Академия „Аз мога - тук и сега” за ученици 7-12 клас

От 1 до 8 септември ще се проведе SUPERЛятна Академия „Аз мога - тук и сега” за ученици 7-12 клас. Събитието се провежда за ДЕВЕТА година в град Девин и е изцяло с обучителен характер, който е проектно /практически/ базиран. По време на Академията участниците ще имат възможност да черпят опит от едни от най-добрите специалисти в дигиталните умения в България. Направленията, в които участниците могат да се включат са:
 • Уеб дизайн
 • Front-end development
 • Програмиране
 • Мултимедия = Фотография + Видеоклип
 • Реклама и Маркетинг
 • GameDev
 • digitalБизнес
Академията е мултидисциплинарна, като участниците придобиват знания за различните професии и умения в дигиталната и “офлайн” среда, срещат се с дългогодишно действащи и можещи ментори, спортуват, забавляват се и творят заедно.

В проектнобазираната Академия екипите от участници изграждат мобилно или уеб приложение, което в края на Академията презентират пред експертното жури. Всеки от екипите разполага с индивидуален ментор, който да напътства и подкрепя екипа по време на цялата Академия.

Повече информация за SUPERЛятна Академия „Аз мога - тук и сега” тук.
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
Церемонията за Годишните награди на b2b Media 2023

В деветото издание на Годишните награди на b2b Media се включиха десетки компании, които показаха забележителни постижения и резултати. Голямата награда за иновативно развитие на бизнес организация бе присъдена на Dentsu България.

В ежегодния конкурс компании, проекти и личности се конкурираха в над 30 различни категории със своите иновативни кампании, проекти и каузи.

Динамичните времена за бизнеса сякаш мотивираха още повече професионалистите в отделните сектори да покажат изобретателност и да вземат смели решения за бъдещето.

Вижте повече в за отличените тук.
Пилотното издание на WorkIn Stara Zagora през април – поглед отвътре

Пренасяме ви на първото издание на кариерното събитие „WorkIn Stara Zagora“ през пролетта.

В рамките на два дни събитието успя да събере на едно място някои от най-големите компании в Стара Загора, обхващащи сфери на икономическо развитие като фармация и медицина, преработваща промишленост, информационни технологии, телекомуникации и реклама, консултантска дейност. Събитието се организира от отдел „Инвестиции“ на Община Стара Загора, а негов водещ бе журналистът Желязко Динев. Регистрация за форума направиха над 530 човека, а желание на място да се регистрират проявиха общо над 160 души.

В лекционната част се включиха както специалисти от света на бизнеса и смели предприемачи, които споделиха безценните си познания и професионален опит, така и известни и успели лица, които имат силна връзка със Стара Загора.

В един от панелите на тема „Какво търсят работодателите“ взе участие и нашият управител Светлозар Петров.

Споделяме кратко видео тук и ви пренасяме на едно от успешните и ползотворни кариерни събития през пролетния сезон.
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Достигнаха ли обявите за работа в сектор „Хотелиерство и ресторантьорство“ своя пик?

Предложенията в повечето сектори са намалели през м. юни. С най-голям спад са тези в сектора „Хотелиерство и ресторантьорство“ – обявите в него са с близо 2500 по-малко спрямо предходния месец (-24%).

Разберете повече в месечния ни анализ на обявите!
Лятото – време за самоусъвършенстване

Кои са качествата и уменията на бъдещето?
Какви са възможностите за развитие в рамките на едно лято?
Имат ли тежест сертификатите при наемането на работа?
Как да се мотивираме, за да преборим мързела?

Чуйте отговорите на тези въпроси в новия епизод на 257 podcast, където Наталия Цветанова, мениджър подбор JobTiger, разговаря с Катя Василева на тема „Лятно самоусъвършенстване“.
Employer Branding профил на JobTiger.bg

Предлагаме на вниманието ви една възможност за позициониране - онлайн инструмента за комуникация на работодателската марка – Employer branding profile в JobTiger.bg. Отличете се в дигиталното пространство и презентирайте за кандидатите пълната структурирана информация за компанията си в JobTiger.bg – независим и авторитетен канал за комуникация. Вижте повече за услугата и допълнителните ползи, които предлага, на тази страница.
JobTiger Recruitment с нов сайт

Представяме ви новия сайт на JobTiger Recruitment. Вижте новата ни визия, както и пълно описание на услугите ни. А в блога ни ще споделяме опит и добри практики.

Добавяме стойност към вашия бизнес! Затова добавете стойност към бизнеса си с нас!

Не се колебайте да ни потърсите, ако имате въпроси или коментари.
 
Интерактивно дигитално решение за брандинг на участниците на Дни на кариерата - ИТ, Комуникации и Аутсорсинг

Нетърпеливи сме да споделим за уникална по рода си възможност, която предоставяме за първи път специално за компаниите-участници в Дни на кариерата - ИТ, Комуникации и Аутсорсинг през октомври. Представяме на вашето внимание интерактивните дисплеи на Simusca.sg, които могат да изведат вашето работодателско брандиране на следващо ниво.

Какво ви предлагаме?

Възможност да наемете интерактивен дисплей и да заместите статичните банери и стени с интерактивно съдържание и уникално представяне. Моделите 43 Pro и 43 Pro Plus с разположението и височината на техните дисплеи са подходящи за разположение зад вашия щанд.

Цени за наем:
 • 43 Pro и 43 Pro Plus – 200 Евро/ден
 • 75 Tower – 400 Евро/ден
 • За събитието в Пловдив цената за наем е +50 Евро.
 • За събитието във Варна цената за наем е +100 Евро.
За повече информация относно интерактивните дисплеи можете да се обърнете към екипа на JobTiger или директно да се свържете с екипа на Simusca.

Контакти JobTiger:
Тел. 0884 070 906
Email: events@jobtiger.bg

Контакти Simusca:
тел. 0882 405 860
Email: iordan.chahanov@simusca.com
Йордан Шахънов
 
ОТ HR INDUSTRY
  • Как нивата на въглероден диоксид (CO2) влияят на когнитивните способности
  • Лошото качество на въздуха в класните стаи: опасност за здравето на децата
  • Въглероден диоксид, влажност на въздуха и температура - ключови фактори за здравословна среда в класните стаи
  • Конференцията Gen Z Revolution успешно събра най-будните младежи за кариерни възможности и иновации
  • Какво е важно да знаем за работа в горещо време
  • Работа на 40+? С адекватно обучение не е невъзможно – дори и в производството
ОТ STARTUP PSYCHOLOGY
  • Почивка без вина – как да го постигнем
  • Какъв тип предприемач сте?
ОТ БЛОГА НА JOBTIGER RECRUITMENT
  • Въпросите, които кандидатите за работа не харесват