ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
NDK 2013
12-ТИ ФОРУМ „НАЦИОНАЛНИ ДНИ НА КАРИЕРАТА” 2013
12 МАРТ – 3 АПРИЛ 2013 Г.
СОФИЯ | ВАРНА | ВЕЛИКО ТЪРНОВО | РУСЕ | СВИЩОВ | ПЛОВДИВ | БУРГАС
За 12-та поредна година JobTiger, с финансовата подкрепа на Нестле България АД, организира „Национални дни на кариерата” – най-големия форум за студентски стаж и кариера в България!
Форумът се провежда в седем града – София, Варна, Велико Търново, Русе, Свищов, Пловдив и Бургас, в периода от 12 март до 3 април.

На Форума студентите имат възможност да изберат най-подходящата компания и длъжност за начало на своята професионална реализация. Нещо повече – преди и по време на Форума имат възможност да научат какви знания, умения и качества ще са им необходими, за да разгърнат потенциала си в правилна посока.

И тази година семинарна програма ще има в София, Варна, Свищов и Пловдив. По време на семинарната програма, компании и организации ще представят своята дейност, продукти и атмосферата на работа в компанията чрез интересни презентации, уъркшопи и казуси.

Защо да участвате във форум „Национални дни на кариерата”?
  • Това е най-старият и престижен форум, чрез който бизнесът подкрепя професионалното развитие на младите хора у нас;
  • Форумът се провежда в цялата страна и има огромно социално значение и медийно отразяване;
  • Срещате се с най-амбициозните и мотивирани млади хора;
  • Пестите време и разходи за подбор;
  • Представяте интересни теми, свързани с развитието на персонала във вашата компания;
  • Утвърждавате като социално отговорна компания;
  • Нареждате се сред най-предпочитаните работодатели.
До момента, участие са заявили 92 компании от различни бизнес сектори, които ще представят своите стажански програми и свободни позиции.

За повече информация и записване можете да се обърнете към екипа на JobTiger на телефони: 02/ 49 180 18 и 02/ 49 180 22, E: office@jobtiger.bg
 
XVIII HR Weekend
Предложете вашият
„Работодател на месеца“
Green Future Forum |
4 – 7 март 2013
Rabotodatel na meseca
Eventex Awards |
Награждаване | 6 март 2013
 
МИНАЛИ СЪБИТИЯ:
HR Industry 2013 или кой с какво ново се похвали за изминалата година?

На 13 февруари 2013 г. в СТЦ „Интерпред”, София, за втора поредна година се проведе единственото по рода си изложение за компаниите, предоставящи услуги и продукти за управление на човешките ресурси – HR Industry. Събитието се организира от кариерен уеб сайт и HR компания JobTiger, в сътрудничество с JBF – Mastering Project Management. Генерален спонсор на събитието е MetLife.

HR Industry е събитието, което обединява всички компании, които имат успешен бизнес в сферата на човешките ресурси и предоставят нови продукти и услуги, които желаят да популяризират – 39 бяха тази година фирмите, които се включиха, а близо 400 мениджъри и специалисти от HR индустрията посетиха изложението и семинарната част.

Специалeн комплимент, който JobTiger прави за всички читатели на JobTiger.tv, които се интересуват от управление на човешките ресурси и кариера в областта е код за 20% отстъпка от цената за обучението на кариерни консултанти – GCDF. Кодът е валиден до края на април, 2013 г. За повече информация и записвания www.jobtiger.bg/career-counseling, тел. 02/ 49 180 00 или на имейл – gcdf@jobtiger.bg. Код за отстъпка GCDF2013
 
Интересно от JobTiger.tv
196 регионални програми за заетост ще се реализират през 2013г.

Близо 200 регионални програми за заетост ще бъдат реализирани по Националния план за действие по заетостта през 2013г.

Горещ телефон за българските работници в Израел
Работният стрес не предизвиква рак
Стратегия „Европа 2020” търси повишаване на заетостта сред по-възрастните
Любопитно от JobTiger Блог
Кога е правилният момент да си подготвим CV?
Базисни правила при явяване на интервю за
работа
Как да се храним така, че да сме продуктивни?
Тигърът на 12!
Мотивационни цитати – VI
6 реални издънки в мотивационните писма
Как да се “продадем” успешно на интервю за
работа
 
ПАРТНЬОРСТВА:
Дженерали България е официален спонсор на XVIII-тия уикенд на HR екипите в България.

Дженерали България е част от световната застрахователно–финансова група Assicurazioni Generali S.p.A., която повече от 180 години е стабилен финансов играч на западните пазари и животозастраховател №1 в Европа.

Оперативният център на Дженерали България е Generali PPF Holding – водещ участник на застрахователния пазар в ЦИЕ. Чрез своите дъщерни дружества, Generali PPF Holding управлява активи надхвърлящи 15 млрд. евро и обслужва повече от 13 млн. клиенти в региона.

Група Дженерали България предлага услуги в три сектора – общо застраховане, животозастраховане и доброволно здравно осигуряване, чрез дъщерните си компании Дженерали Застраховане АД, Дженерали Животозастраховане АД и Дженерали Закрила Здравно осигуряване АД.

Групата се стреми да предоставя оптимален спектър от клиентски ориентирани, разнообразни застрахователни продукти и услуги, гарантиращи стабилна застрахователна защита. Продуктите са разработени съгласно високите изисквания на клиенти и нуждите на българския застрахователния пазар и почерпени от добри и работещи практики в Европа.

Не на последно място много важна инвестиция за Дженерали България е инвестицията в хората. Групата постоянно развива и създава условия за надграждане на професионалните умения своите собствени служители, както и на персонала в мрежите за продажби.

Повече информация на:
Бeзплатен телефон за клиенти: 0800 12 712
Е-mail: information@generali.bg
www.generali.bg